Τρίτη 12 Απριλίου 2011


 
 Μονομαχία στο   EL KOYFALES

Σε αίθουσα μονομαχίας έκαναν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Γιάννης  Μπίκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Τσανης.
Μία λέξη μόνο αρκεί για να περιγράψει το τι έζησαν και τι είδαν όσοι ήταν παρόντες στη συνεδρίαση του Δ.Σ , φωνές που ακουγότανε μέχρι τον δρόμο και  μέσα στην αίθουσα χάος.
Τα αίματα άναψαν σε συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης που αφορούσε την ασφαλτόστρωση δρόμου 300 περίπου μέτρων στη Νέα Μεσημβρία στον δρόμο που οδηγεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ , ένα έργο που  θα γινόταν κατ΄ εξαίρεση  γιατί ο ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις αυτές θα διοργανώσει διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά με την παρουσία αρκετών χιλιάδων κόσμου.
Ο Μαυρουδης Μηντσιούδης και Παναγιώτης Τσανης θεώρησαν ότι στοχοποιήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μπίκο στους διοικούντες και στους  οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι είναι αυτοί που αντιδρούν στο έργο, με αποτέλεσμα να δέχονται προσωπικές ύβρεις από κάποιους.
Μέσα από την  αντιπαράθεση αυτή βγήκαν τα πιστόλια από Μπίκο και Τσανη, ειδικά μετά από μια πολύ βαριά λεκτική αναφορά του Παναγιώτη Τσανη προς τον Γιάννη Μπίκο  και όλη την συμπολίτευση, (την οποία λεκτική αναφορά μετά ανακάλεσε ο κ. Τσανης) ,και από πρόβλημα με την ασφαλτόστρωση του δρόμου για τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ έγινε πλέον προσωπικό πρόβλημα των δύο μονομάχων με προσωπικές αναφορές του ενός εναντίον του άλλου  με τον Γιάννη Μπίκο να εγκαλεί τον Παναγιώτη Τσανη ότι κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση  και τον Παναγιώτη Τσανη να εγκαλεί τον Γιάννη Μπικο ότι δεν μένει στο Δήμο αλλά στην Καλαμαριά και ότι γι΄ αυτά  που κατηγορούσε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη όταν ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος έρχεται τώρα και εφαρμόζει τα ίδια.
Είναι μια αντιπαλότητα των δύο ανδρών που προβλέπετε να έχει πολύ δρόμο ακόμα, και να σκεφτεί κανείς ότι και οι δύο είναι από τον παλιό Δήμο Αγίου Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου