Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

13 Απρ 2011

Πόση ξεφτίλα πια με τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ;


Η ιστορία με τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ είναι παλιά και στο taxalia, έχουμε γράψει 166 άρθρα μέχρι τώρα (δείτε τα όλα εδώ).
Η ιστορία είναι απλή:
Επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, τέθηκε από τους φορείς της πόλης, το αίτημα της μεταφοράς της ΔΕΘ, εκτός κέντρου πόλεως, επειδή δεν χωρούσε πλέον στο κέντρο και...
 έπρεπε αφενός να πάει σε νέες καλύτερες εγκαταστάσεις και αφετέρου, να αποδοθεί στους Θεσσαλονικείς ο χώρος της σημερινής "Έκθεσης" και να γίνει χώρος πρασίνου.
Μετά από μελέτες, προτάσεις, συσκέψεις και ψηφοφορίες, η πόλη (προσέξτε: η πόλη, όχι ο Καραμανλής) αποφάσισε "Σίνδο".

Την απόφαση πήρε, επί νέας κυβέρνησης, δηλαδή ΠΑΣΟΚ, η κ.Κατσέλη, επειδή υποστηρίχθηκε θερμά από τους ΠΑΣΟΚους δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ μια άλλη λύση, οι Λαχανόκηποι, απορρίφθηκε μετά βδελυγμίας, όχι επειδή υπήρχαν τεκμηριωμένα επιχειρήματα, αλλά επειδή "αυτό ήθελε ο Παπαγεωργόπουλος"
.
Απόδειξη; Νάτη !
Η απόφαση λοιπόν για τη Σίνδο, ήταν οριστική.


Μετά την απόφαση όμως είχαμε εκλογές!

Και ...ατυχώς, οι δημότες της Σίνδου έκαναν το έγκλημα να αλλάξουν δήμαρχο ! Ο Δήμος πέρασε από τα χέρια του Πασόκου (Αρβανιτίδης) σε χέρια Νεοδημοκράτη (Γιουτίκας).
Οπότε, η κυβέρνηση, άλλαξε γνώμη ! Και ψάχνει τώρα, νέες τοποθεσίες !

Και όλη αυτή η γελοιότητα, περιβάλλεται από τα ΜΜΕ της πόλης με "σοβαρότητα" !
Αντί να τους πάρουν με τις πέτρες και να έχουν πρωτοσέλιδο αύριο όλες οι τοπικές εφημερίδες:
"Πόσο ξεφτίλες είστε ρε ;" !

Και απευθύνομαι στους φανατικούς Πασόκους, στους "άρρωστους" με το κόμμα:
Εσείς ωρέ, ουρλιάζατε ότι οι Λαχανόκηποι βρωμάνε, είναι λάθος περιοχή κλπ και κυρίως "ο ατσαλάκωτος θέλει να μεταφερθεί η έκθεση εκεί επειδή έχει ..οικόπεδα και θα ανέβει η αξία τους".
Τώρα, πώς θα καταπιείτε αυτήν τη ξεφτίλα;
Δηλαδή, το να μην γίνει το έργο, να μην αποκτήσει η Θεσσαλονίκη νέο, σοβαρό εκθεσιακό κέντρο, επειδή στην περιοχή που αποφασίστηκε, εκλέχθηκε "δεξιός" δήμαρχος;
Ναι, η Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα κλείσει τελικά, θα απαξιωθεί πλήρως, δεν θα μετεγκατασταθεί πουθενά, θα γεράσει και θα πεθάνει, επειδή εκεί που ήταν να πάει βγήκε Νεοδημοκράτης Δήμαρχος!
Όσο κι αν φαίνεται υπερβολικό, αυτή είναι η αλήθεια.
Θα επιβραβεύσεις εσύ ως Πασόκος, αυτή την αντίληψη;

Άπο : www. taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου