Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Επέκταση του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσημβρία
Μπορεί το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά οι επιτελείς του «δικέφαλου» σκέφτονται ήδη την επέκτασή του!
Και για το λόγο αυτό ζητήθηκε ήδη από τον δήμαρχο Χαλκηδόνας Παναγιώτη Δαϊκούδη, να παραχωρηθούν ακόμη 53 στρέμματα, σε χώρο δίπλα ακριβώς στα 73 στρέμματα που έχει ήδη ο ΠΑΟΚ και έχει δημιουργήσει το αθλητικό του κέντρο.
Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε από τον ίδιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη και με την προοπτική να κατασκευαστούν ξενώνες, αλλά και άλλοι χώροι που θα βοηθήσουν την άρτια λειτουργία του αθλητικού κέντρου. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΠΑΟΚ και για την περιοχή, αλλά για την ολοκλήρωσή του απαιτούνται αρκετά χρήματα.
Εμφανίστηκε ο Γιασέρ
Σημεία ζωής έδωσε χθες ο φροντιστής του ΠΑΟΚ Γιασέρ Ζεϊνό, που επισκέφτηκε την πατρίδα του και παραμένει εγκλωβισμένος λόγω της... εμπόλεμης κατάστασης στη Συρία. Οπως είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τους οποίους επικοινώνησε χθες, προσπαθεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέσω Τουρκίας και οδικώς, καθώς πτήσεις από τη Συρία δεν γίνονται.
Διατίθενται τα μίνι διαρκείας
Από νωρίς χθες το πρωί υπήρχε κόσμος στην Τούμπα για τα μίνι πακέτα διαρκείας που αφορούν τα πλέι οφ. Ουρές και συνωστισμός δεν παρουσιάστηκε, ωστόσaο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (κάθε ηλικίας και φύλου, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες) στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας και όσο περνούν οι μέρες θα ανεβαίνει και το ενδιαφέρον για τα πλέι οφ, άρα και για τα διαρκείας.
Ξεκινά η επιτροπή
Πολύ πιθανό είναι να πιάσει από την επόμενη εβδομάδα δουλειά και η πολυσυζητημένη επιτροπή διαφάνειας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που ορίστηκε αρκετό καιρό πριν από το Πάσχα. Σύμφωνα με όσα έχει αποφασίσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για τη λειτουργία της, η τριμελής επιτροπή μαζί με ορκωτό ελεγκτή θα προχωρήσει σε έλεγχο τόσο στην ΠΑΕ όσο και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου