Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Επεμβαίνει ο Χρυσοχοΐδης για ΔΕΘ
Τις παραιτήσεις των Γ. Κωνσταντίνου και Κ. Μαυράκη ζήτησε και επίσημα ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνστικότητας κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παίρνοντας πρωτοβουλία για να σταματήσει η δυσλειτουργία της ΔΕΘ ΑΕ .
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου για μεγάλο χρονικό διάστημα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό τη δημόσια αντιπαράθεση του πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Θ. Α.Ε., κ. Γιάννη Κωνσταντίνου και του εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και αναπληρωτή Διευθυντή, κ. Κώστα Μαυράκη.
Η αδυναμία ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ τους έχει μόνιμα χαρακτηριστικά και εμφανώς πλέον αρνητικά αποτελέσματα στην εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.
Σήμερα όλα τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να είναι απολύτως προσηλωμένα στο έργο τους, αντί να αναλώνονται σε δημόσιες αντιπαραθέσεις προσωπικού χαρακτήρα με επίκληση στοιχείων αδιαφανούς λειτουργίας.
Για τους λόγους αυτούς, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, ως έχουσα την ευθύνη της εποπτείας της ΔΕΘ Α.Ε., ζήτησε τις παραιτήσεις των προαναφερομένων στελεχών της εταιρείας.
Πηγή: www.spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου