Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

 
Altec: Εξαγόρασε το 51% της OTS
Την εξαγορά του 51% της εταιρείας πληροφορικής OTS έναντι 3,15 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η AltecΤην εξαγορά του 51% της εταιρείας πληροφορικής OTS έναντι 3,15 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Altec.
Το κόστος της ανωτέρω αγοράς θα καλυφθεί εξολοκλήρου με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, διάρκειας 7 ετών, που χορηγήθηκε από τις τράπεζες Eurobank, Εθνική και Πειραιώς, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Altec.
Η OTS ιδρύθηκε το 1993 δραστηριοποιείται στην παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, με σημαντική παρουσία στους ΟΤΑ. Ιδρύθηκε το 1993 και έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας τις υποδομές για μια ευέλικτη και αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Altec, οι προσδοκίες του ομίλου από την ενσωμάτωση της OTS συνδέονται με την ενίσχυση του κλάδου των ολοκληρωμένων λύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου