Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μικρά και καθημερινά από τον Δήμο Χαλκηδόνος.
1.   Τι γίνετε τελικά με τον δρόμο που συνδέει τα Κουφάλια με Πρόχωμα και τα άλλα χωριά του δήμου; έχουν σκοπό να τον επιδιορθώσουν ; μπορεί να έγινε η ζημιά του δρόμου πριν αναλάβει η νέα δημοτική αρχή  αλλά εδώ και τρείς μήνες τι κάνουν; μήπως περιμένουν τις άλλες εκλογές;
Να δούμε ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες αν γίνει κάποιο τροχαίο εκεί.!!!

2.   Αλήθεια, τα φώτα που είναι πάνω στην  νέα γέφυρα του Αξιού που συνδέει τα Κουφάλια με το Πρόχωμα έχουν λειτουργήσει ποτέ;  αν δεν σκοπεύουν να τα έχουν ανοιχτά τότε γιατί τα τοποθέτησαν μήπως για ομορφιά; Δήμαρχε, πέρασε ένα βράδυ από την γέφυρα να δεις τι μαύρο σκοτάδι επικρατεί.

3. Ο δρόμος που συνδέει τα Κουφάλια με την Χαλκηδόνα πρέπει άμεσα να ηλεκτροφωτιστεί, τόσοι δήμαρχοι έχουν περάσει από τον πρώην δήμο Κουφαλίων και κανένας μα κανένας δεν φρόντισε ώστε η κεντρική είσοδος των Κουφαλίων να είναι ευπρεπώς φωτισμένη, τι να το κάνουμε που έχει σε όλη την  διαδρομή κολώνες φωτισμού αλλά όχι φωτισμό!!!.

4. Αντιδήμαρχε καθαριότητας και πρασίνου, για πήγαινε μια βόλτα και από τα άλλα χωριά του δήμου να δεις σε τι χάλια είναι το πράσινο  στα δημοτικά πάρκα τα γήπεδα και τις παιδικές χαρές, γιατί καλά τα έργα πρασίνου στις πρώην έδρες των Δήμων , Άγιο Αθανάσιο, Κουφάλια, Χαλκηδόνα, αλλά μην ξεχνάς ότι ο δήμος έχει άλλα 14 χωριά.

5.   Πρόεδρε της Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου συγχαρητήρια για την άμεση αντίδραση σου σε αυτό που πήγαιναν να κάνουν κάποιοι με την μεταφορά της λιματολάσπης στο χωριό σου, φρόντισε να μην θεωρήσουν ότι είμαστε ξέφραγο αμπέλι αυτοί οι κύριοι, και να μην σκεπάσουν το θέμα, και πάλι μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου