Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Κάτι Ψήνετε !!!!!



Πυκνώνουν τις επαφές τους δημόσιες, αλλά και μυστικές  οι πρώην αντιδήμαρχοι του δήμου, που ο Γιάννης Μπίκος τους έβαλε στο περιθώριο μετά την εκλογή του στην θέση του Δημάρχου Χαλκηδόνος.

 Το πρώτο μήνυμα ο νέος δήμαρχος  το έλαβε στην εκλογή    του νέου προέδρου του Δ.Σ., όταν   δεν μπόρεσε να εκλέξει την επιλογή του στο πρόσωπο του Κ. Ταξιάρχη για την θέση του προέδρου την πρώτη Κυριακή, και στην δεύτερη Κυριακή που κατάφερε να τον εκλέξει αυτό έγινε με ψήφους από την αντιπολίτευση !!!!.

Μετά από αυτό θέλησε να στείλει και αυτός με την σειρά του ένα μήνυμα στους πρώην αντιδημάρχους, αφού  έχει   ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι ο Βλαδίμηρος Μωυσίδης, ο Μανόλης Λαγογιάννης, ο Αλέξανδρος Μανάκης και ο Ισίδωρος Βλαϊκούδης δεν συμμετέχουν ούτε στην οικονομική επιτροπή ούτε στην επιτροπή ποιότητας ζωής, οι οποίες θεωρούνται θεμελιώδεις για τη λειτουργία των δήμων, με απόφαση του Δημάρχου.

Η πληροφορίες λένε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου ο Γιάννης Μπίκος θα λάβει το δεύτερο μήνυμα από τους πρώην <λοχαγούς> και νυν <Συνταγματάρχες> , (όπως τους αποκαλούν)   Αντιδημάρχους.

Άλλωστε πρώτος διδάξας ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος, γιατί πέρυσι μετά την ρήξη που είχε με τον πρώην δήμαρχο  , σε δημοτικό συμβούλιο που έγινε κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας , που ήταν μαζί του στην κόντρα του με τον Παναγιώτη Δαϊκουδη,   καταψήφισαν τον προϋπολογισμό και  το τεχνικό πρόγραμμα του 2012 και σήμερα έχουν  θέση αντιδημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου