Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


Σε μαύρα χάλια οι δρόμοι στα χωριά του Δήμου μας

        

Έτυχε προχθές   για να πάω στην Θεσσαλονίκη να περάσω μέσα από τον Άγιο Αθανάσιο και να χρειαστεί να διασχίσω   την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βεροίας,  είναι ο δρόμος   που από εκεί περνάνε καθημερινά πάρα πολλά αυτοκίνητα, και η αστική συγκοινωνία για να κατέβουν στην Θεσσαλονίκη.

  Μιλάμε για θλιβερή κατάσταση μόνο που τα βλέπω λυπάμαι για το πόσο πίσω ήμαστε σαν δήμος  και σαν χώρα γενικότερα ,  ένας δρόμος  τόσο χάλια και με τόσες λακκούβες  μα κάτι λακκούβες !!!  που νομίζεις ότι   λες και έγινε πρόσφατα σεισμός.

Οι λακκούβες πολλαπλασιάζονται, οι φθορές διαδέχονται η μία την άλλη και οι οδηγοί πλέον πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί,  γιατί σε κάθε χιλιόμετρο παίζουν τη σωματική τους ακεραιότητα κορώνα γράμματα.

Φυσικά δεν είναι καλύτερα και οι άλλοι δρόμοι που ενώνουν τα χωριά του δήμου μας,  άλλο παράδειγμα είναι ο δρόμος  που   ενώνει τα Κουφάλια με το Πρόχωμα , χάλια και αυτός , και ο δρόμος που ενώνει το  Άδενδρο και την Ελεούσα με την Χαλκηδόνα.

Ο δήμαρχος... ; οι δήμαρχοι…. ;

φαίνετε ότι σε θέματα υποδομών δεν έκανε και δεν έκαναν τίποτα, αυτά εδώ υπήρχαν στους δρόμους εδω και 5 χρόνια τουλάχιστον και ποτέ κάνεις αρμόδιος δεν είδε αυτή την καταστροφή   κανένας   δεν πίεσε δεν φώναξε δεν απαίτησε από την Περιφέρεια  και την ΔΕΚΕ, μιας και κάποιοι δρόμοι ανήκουν σε αυτούς διοικητικά.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε υποδομές και το ξέρουμε καλά αυτό όλοι μας,  έχουμε τους χειρότερους δρόμους από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα μακράν, το θέμα είναι ότι με τέτοιους δρόμους είναι σαν να πηγαίνουμε 20 χρόνια πίσω από όλη την Ευρώπη .Για τα χάλια αυτά ευθύνονται πολλοί η κάθε κυβέρνηση και οι κάθε τοπική αυτοδιοίκηση που δεν κάνουν τίποτα για να γίνει η ζωή μας ευκολότερη.

Με λίγα λόγια ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου