Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013


ΜΑΘΗΜΑ 1ο  
Πως η αντιπολίτευση   γίνετε και συμπολίτευση


               


Στον Δήμο μας φαίνεται   ότι εφαρμόζετε το μοντέλο της κεντρικής Κυβέρνησης, δηλαδή Συγκυβέρνηση, τόσο ο Αριστείδης Αραμπατζής  υποστηριζόμενος στις δημοτικές εκλογές από την Νέα Δημοκρατία, όσο και ο Μαυρουδής Μηντσιούδης υποστηριζόμενος στις δημοτικές εκλογές από το ΠΑΣΟΚ, απόψε στο δημοτικό συμβούλιο και οι δύο, μαζί με τους συμβούλους που εξέλεξαν έβαλαν πλάτη στον Δήμαρχο Γιάννη Μπίκο υπερψηφίζοντας  τον προϋπολογισμό   , και  περνώντας στην πλευρά της  συμπολίτευσης, την ώρα που οι 4 πρώην αντιδήμαρχοι από την συμπολίτευση, τον καταψήφιζαν.

Αντιπολίτευση στον Δήμο έμεινε η Λαϊκή Συσπείρωση του Σάββα Μωυσίδη και ο Παναγιώτης Τσανης που απόψε ανακοίνωσε επίσημα αυτό που όλοι το γνώριζαν εδώ και καιρό, την αποχώρηση του από την παράταξη του Μ. Μηντσιούδη και την παραμονή του στο Δημοτικό Συμβούλιο σαν ανεξάρτητος.

Τελικά ο Δήμαρχος πρέπει να έχει το <κοκαλάκι της νυχτερίδας>, μιας και μετά το στραπάτσο που έπαθε στις δημαιρεσίες σήμερα στην ψήφιση του προϋπολογισμού ήταν ο κυρίαρχος   και κατάφερε την αντιπολίτευση να την κάνει συμπολίτευση.

Σημερινοί χαμένοι είναι  ο Αριστείδης Αραμπατζής   και ο Μαυρουδής Μηντσιούδης που ο καθένας για τους δικούς του λόγους στήριξαν τις επιλογές του Δημάρχου όπως και στην εκλογή   προεδρείου στο Δ.Σ. την περασμένη Κυριακή,  έχοντας ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις εκλογές που θα γίνουν  σε 1,5 χρόνο .

Οι εκλογές αυτές όμως μόνο περίπατος δεν θα είναι και για τους δυο, μιας και θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέα πρόσωπα και νέες κινήσεις ακόμα και μέσα από τους δικούς τους χώρους .

Τώρα αρχίζουν όλα



    



2 σχόλια:

  1. Για τον κο Μηντσιούδη δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ούτως ή άλλως αποτελεί πολιτική οντότητα χαμηλού βεληνεκούς, χωρίς ουσιαστικό πολιτικό παρελθόν και μάλλον χωρίς πολιτικό μέλλον.Ο κος Αραμπατζής θα αποτελούσε έκπληξη αλλά τα τελευταία δύο χρόνια οι πολιτικοί παλινδρομισμοί του και οι αποφάσεις του έχουν ακυρώσει το ισχυρό πολιτικό του παρελθόν και τον οδηγούν στα επικίνδυνα μονοπάτια του καιροσκοπισμού.....Κρίμα και για τους δύο...αλλά κυρίως για τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν...Κρίμα
    el mutande

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βλαδίμηρος ο Λένιν είπε...¨Σε μια συμμαχία, πάντα ο ένας κάνει το άλογο και ο άλλος τον καβαλάρη"
    Εσείς κε Μηντσιούδη και κε Αραμπατζή την παρούσα στιγμή τι είστε;
    Αν μετράει η γνώμη μου...και για να μη σκέφτεστε άδικα.....οι καβαλάρηδες πάντως δεν είστε...
    el mutande

    ΑπάντησηΔιαγραφή