Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο <γάιδαρος> !!!

( λαϊκή παροιμία )



Τελικά μάλλον δεν θα χρειαστούν οι 4 μήνες όπως κάποιοι στοιχημάτιζαν για την διάσπαση  στην παράταξη της πλειοψηφίας
  στον δήμο Χαλκηδόνος.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ,  λέει μια παροιμία, και σήμερα τα πρωί σε συγκέντρωση που έγινε από την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας για να συζητήσουν για τις αυριανές δημαιρεσίες, η απουσία των ΒΛΑΪΚΟΥΔΗ – ΜΩΫΣΙΔΗ – ΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπίκο.

Η ένταση και η φωνές μεταξύ των συμβούλων  της πλειοψηφίας, που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση, σε όλη την συνεδρίαση ακουγόταν μέχρι και έξω από την αίθουσα.

Ήδη με το καλημέρα ο δήμαρχος  βρίσκει μπροστά του μια ομάδα συμβούλων της παράταξης του  που δεν  δέχονται ότι οι αποφάσεις που παίρνει ο δήμαρχος έχουν το αλάθητο του Πάπα, και έχουν σκοπό να τους βρίσκει μπροστά του σε ότι θεωρούν ότι δεν τους εκφράζει.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο ψηφίστηκε η αύξηση των δημοτικών τελών και στην άρνηση του αρμόδιου αντιδημάρχου οικονομικών  Βλαϊκουδη να ψηφίσει την αύξηση   , κάνοντας μια εμπεριστατωμένη ανάλυση για ποιους λόγους και γιατί δεν πρέπει να ψηφιστεί η αύξηση αυτή.

Στις αυριανές δημαιρεσίες ίσως έρθει και το επόμενο μήνυμα προς τον δήμαρχο με την άρνηση κάποιων από τους συμβούλους της πλειοψηφίας να ψηφίσουν τις επιλογές του.


Δεκτή έγινε από τον δήμαρχο η παραίτηση του Χρήστου Ευσταθιάδη, από την θέση του συμβούλου και του πρόεδρου της Δημοτικής ενότητας Γέφυρας για προσωπικούς όπως αναφέρει λόγους.

 Επαγγελματίας του πρώην δήμου Αγίου Αθανασίου, που δραστηριοποιείτε στην περιοχή της Αγχιάλου, μας έστειλε e-mail στο οποίο αναφέρεται στη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την αύξηση των δημοτικών τελών και ειδικά στους επαγγελματίες του πρώην δήμου Αγίου Αθανασίου , αναφέρεται στο ότι από εδώ και πέρα θα τους βρει ενωμένους ο δήμαρχος μπροστά του, γιατί ενώ τους αυξάνει τα δημοτικά τέλη  οι δρόμοι για να πάνε στις επιχειρήσεις τους είναι χάλια, καθαριότητα δεν υπάρχει και όσο για δημοτικό φωτισμό αυτός είναι ανύπαρκτος, και δηλώνει ότι από εδώ και πέρα αφού έτσι το θέλει ο δήμαρχος, και αφού τα τέλη πρέπει να έχουν σύμφωνα με τον νόμο ανταποδοτικότητα, δεν θα ζητούν πλέον από τον δήμο τα αυτονόητα αλλά θα τα απαιτούν όλοι  μαζί ενωμένοι με κάθε νόμιμο τρόπο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου