Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013


Κυριακή κοντή γιορτή για τον νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου , και τους νέους Αντιδημάρχους ;



Την Κυριακή έχουμε την εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από την παράταξη της πλειοψηφίας, του αντιπροέδρου από την παράταξη του Α. Αραμπατζή και του Γραμματέα από την παράταξη του Μ. Μηντσιούδη.

Επικρατέστερος για πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Ταξιάρχης από τα Κουφάλια επιλογή του Δημάρχου Γιάννη Μπίκου .

Δυο κυρίες από το δημοτικό συμβούλιου, η κ. Κοκκίνου και η κ. Γιαλοψού – Ψηλιτέλη προετοιμάζονται κατά τα δικά τους λεγόμενα να αναλάβουν θέση αντιδημάρχου.

Οι γρίνιες από   δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και από αντιδημάρχους  για κάποιες από τις πιθανές επιλογές του δημάρχου για θέσεις στην διοίκηση του δήμου συνεχίζονται και μεγαλώνουν κάθε μέρα , έχουμε να δούμε πολλά μετά τις οριστικές αποφάσεις του δημάρχου όταν αυτές ανακοινωθούν.

Ενώ όλοι περιμένουν μετά την εκλογή του προέδρου στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος θα ανακοινώσει και τους νέους αντιδημάρχους κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εξακολουθούν τα στοιχήματα ότι μετά   4 μήνες από σήμερα η παράταξη της πλειοψηφίας δεν θα είναι με τον ίδιο αριθμό συμβούλων μιας και θα έχουμε ανεξαρτητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου