Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013


Συλλήψεις   για αποκόλληση παλιάς μεταλλικής γέφυρας του ΟΣΕ στο Άδενδρο

Φωτογραφία για Ασυδοσία.Αθίγγανοι προσπάθησαν να διαλύσουν γέφυρα του ΟΣΕ!

Τα περιστατικά κλοπών μετάλλων είναι πλέον καθημερινά στη Βόρεια Ελλάδα και τις οικονομικές πληγές μετρούν κυρίως η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ αλλά και οι αγρότες με τις κλοπές συστημάτων αντλιοστασίων. Αστυνομικοί του τμήματος στο Πλατύ Ημαθίας εντόπισαν τρία άτομα, 33, 60 και 61 χρόνων, να μεταφέρουν με φορτηγό αυτοκίνητο τρεις μεταλλικές δοκούς, μήκους τριών μέτρων η κάθε μία, που είχαν αφαιρέσει από τμήματα της παλιάς σιδηροδρομικής γέφυρας στο Άδενδρο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί και για απόπειρα ληστείας, όταν παραμονές της Πρωτοχρονιάς επιτέθηκε μαζί με δύο αγνώστους σε αλβανό νυχτοφύλακα μάντρας ανταλλακτικών στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας. Σκοπός των δραστών ήταν να κλέψουν μεταλλικά αντικείμενα, αλλά η αντίδραση του φύλακα τους απέτρεψε.

Εξάλλου, δύο νεαροί κατηγορούνται για κλοπές καλωδίων χαλκού, τα οποία βρέθηκαν να μεταφέρουν με φορτηγό αυτοκίνητο στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Στο όχημα αστυνομικοί κατέσχεσαν καλώδια ηλεκτροδότησης μήκους 110 μέτρων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από πού τα αφαίρεσαν οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 18 και 21 χρόνων.

Για απόπειρα κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από τις αποθήκες του δήμου Σερρών συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 18 έως 27 χρόνων. Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, εντοπίστηκαν στην προσπάθειά τους να εισέλθουν στην αποθήκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου