Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013



. Οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη μπορεί να ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, αλλά οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι που τις ψήφισαν ας κάνουν μια βόλτα από τα χωριά να ακούσουν όσα λέει ο κόσμος γι΄ αυτούς.
. Ποιος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας έγινε βασιλικότερος του βασιλεως ,σε σχέση με τον Γιάννη Μπίκο , όταν πριν λίγο καιρό τον κατηγορούσε για τα πάντα ;
. Πριν ορίσει ο Γιάννης Μπίκος τους νέους αντιδημάρχους άρχισαν ήδη οι γρίνιες .
. Οι παλιοί αντιδήμαρχοι είδαν κάποιους από τους συμβούλους της πλειοψηφίας να αυτό- προβάλλονται σαν αντιδήμαρχοι για τις συγκριμένες θέσεις και να συμπεριφέρονται αναλόγως.
. Ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκουδης εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν δήμαρχος εν ενεργεία, και μάλλον για την συμπεριφορά του αυτή , γρήγορα   θα έρθει σε ρήξη με τον δήμαρχο Γιάννη  Μπίκο.
. Μην περιμένετε λογικά ορισμό αντιδημάρχων πριν περάσει ο προϋπολογισμός του δήμου από το δημοτικό συμβούλιο , και αυτό γιατί ο δήμαρχος δεν μπορεί να ξέρει πως θα αντιδράσουν όσοι από τους πρώην αντιδημάρχους μείνουν εκτός και όσοι από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας είναι υποψήφιοι αντιδήμαρχοι και ίσως στο τέλος μείνουν μόνο υποψήφιοι.
. Δήμαρχε μην προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες αλλά κάνε αντιδημάρχους αυτούς που πιστεύεις ότι αξίζουν και μπορούν να προσφέρουν στον δήμο και στους δημότες, γιατί το θέλουν και όχι γιατί τους ενδιαφέρει ο μισθός του αντιδημάρχου.
. Κάποιοι στοιχηματίζουν ότι σε 4 μήνες θα έχουμε ανεξάρτητους συμβούλους από την παράταξη της πλειοψηφίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου