Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013



Θεσσαλονίκη
Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στους 14 δήμους



Όλα τα ονόματα των προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων και των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής, σε όλους τους ΟΤΑ της Θεσσαλονίκης για την επόμενη διετία



Τα οριστικά αποτελέσματα των δημαιρεσιών του τελευταίου διημέρου στους 14 δήμους του νομού Θεσσαλονίκης  . Πρόκειται για όλα τα ονόματα των προεδρείων των δημοτικών συμβουλίων και των επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής σε όλους τους ΟΤΑ της Θεσσαλονίκης για την επόμενη διετία.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, το προεδρείο παρέμεινε το ίδιο. Πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, αντιπρόεδρος ο Χάρης Αηδονόπουλος και γραμματέας η Ελένη Τζιούτζια.

Στην οικονομική επιτροπή μετέχουν από την πλειοψηφία οι Γιώργος Αρβανίτης, Πέτρος Λεκάκης, Μαρία Σαββίδου, Χρήστος Ελευθεριάδης, Λάζαρος Ζαχαριάδης και Λευτέρης Κιοσέογλου. Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Πολυξένη Δρίτσα και Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. Από την ελάσσονα αντιπολίτευση ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Μιχάλης Κωνσταντινίδης και Χρήστος Μάτης.

Στην επιτροπή ποιότητας ζωής από την πλειοψηφία τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Άννα Αγγελίδου – Πολυχρονιάδου, Δήμητρα Αγκαθίδου, Γιώργος Δημαρέλος, Θανάσης Παππάς και Γιώργος Γεράκης. Από τη μείζονα αντιπολίτευση τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος και Γιώργος Ασπασίδης κι από τις παρατάξεις της ελάσσονος αντιπολίτευσης τακτικά μέλη είναι οι Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Αρμόδιος Στεργίου.

Στις δημοτικές κοινότητες εξελέγησαν πρόεδροι και αντιπρόεδροι αντιστοίχως στην 1η οι Πέτρος Δημητρακόπουλος και Παρασκευή Αθανασιάδου – Μεντζέλου, στη 2η οι Χιονία Αδάμ – Καρυπίδου και Ολγα Καράμπελα, στην 3η οι Ελισάβετ Καλαϊτζίδου και Απόστολος Νούσκαλης, στην 4η οι Σοφία Σαμαρά και Γεώργιος Φωτιάδης, στην 5η οι Στυλιανός Λιακόπουλος και Ελένη Ιωαννίδου και στη Δημοτική Κοινότητα Τριανδρίας οι Παναγιώτα Μπαχτσεβάνα και Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Δήμος Νεάπολης – Συκεών

Στο δήμο Νεάπολης – Συκεών πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παραμένει ο Αντώνης Σαουλίδης, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Περικλής Χατζηκυριάκος και γραμματέας η Μαρία Δρόσου. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Γ. Χατζησάββας, Αν. Τσακιρίδης, Σ. Καλπαζίδης, Μ. Πάππου, Αντζ. Ισαακίδη, Δ. Ζιγκερίδης, Σ. Σιωμάδης, Ειρ. Κατσάνη – Τερζη. Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν: Ντ. Ζωγόγιαννης, Στ. Γκατζές, Χ. Σινάνης, Δ. Μασλαρινός, Ν. Βαρσάμης, Γ. Φαρλαλής, Ε. Τόττας και Αγγ. Καραγεωργίου.

Δήμος Παύλου Μελά

Στο δήμο Παύλου Μελά πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Αθανάσιος Λάμπρου, αντιπρόεδρος η Αναστασία Φραγκοπούλου και γραμματέας ο Κυριάκος Αντωνιάδης. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Σπυριδούλα Αδαμοπούλου, Κυριακή Φιρινίδου, Ελένη Στολτίδου, Ιωακείμ Παπαδόπουλος, Μενέλαος Τριανταφυλλίδης, Βασίκης Αναστασιάδης, Κυριάκος Αντωνιάδης και Σοφία Καλαντίδου. Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν: Μιχαήλ Χριστοδούλου, Ελένη Στολτίδου, Γεώργιος Αμπρικίδης, Σπυρίδων Αποστολίδης, Ιωάννης Πορτουλίδης, Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Γεώργιος Καρυπίδης και Αναστασία Φραγκοπούλου.

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Πολυχρόνης Παπαβραμίδης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Μαξούρας και γραμματέας ο Ανέστης Βασιλειάδης. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Ηλίας Κυρκαλάς, Μάλαμας Τεβεκέλης, Ευθύμης Ευθυμιάδης, Θεοφάνης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μανδαλιανός, Κώστας Σωτηράκης, Γιάννης Καμαρινός και Πέτρος Σούλας.

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Ακτσελής, αντιπρόεδρος ο Αναστάσιος Παπαδήμας και γραμματέας ο Βασίλης Μεζίκης. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Ηλίας Γρούγιος, Σωτήρης Καραλιόπουλος, Βασίλης Μεζίκης, Κώστας Σιώπης, Νίκος Σούσογλου, Δέσποινα Λεμονίδου, Κατερίνα Σάββα και Γιάννης Κατσαρός.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Στο δήμο Ωραιοκάστρου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη η Δάφνη Δεληπάλα, αντιπρόεδρος η Όλγα Γαβότση και γραμματέας ο Χ. Τερζής. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. Μαρμαρίδης , Παπακώστας, Παπαχρήστος, Τερζής, Ιωσηφίδης και Καραστερίου. Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν οι κ.κ. Τσακαλίδου, Κέπετζη, Τσιτσικλής, Ζάικος, Τσακίρης και Καρασαββίδης.

Δήμος Καλαμαριάς

Στην Καλαμαριά ορίστηκαν πέντε νέοι αντιδήμαρχοι: Μαριάντζελα Χατζηκωστή, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, Στυλιανός Φωτόπουλος, Ελεονόρα Παπαδοπούλου και Ματθαίος Αμπατζίδης. Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Χαράλαμπος Ξανθόπουλος, αντιπρόεδρος ο Στυλιανός Ματσαρίδης και γενικός γραμματέας ο Χρήστος Μπανιώρας.

Δήμος Θέρμης

Στο δήμο Θέρμης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Αργύρης Κουγιάμης, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Τιτέλης και γραμματέας ο Αριστόβουλος Τσιολάκης.

Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

Στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Μιχάλης Γεράνης, αντιπρόεδρος ο Βασίλης Τσούγκας και γραμματέας η Ανατολή Κωνσταντινίδου. Στην οικονομική επιτροπή, εξελέγησαν: Νίκη Ζώτου, Ηρακλής Τιτόπουλος, Παρασκευάς Τσογκαρλίδης, Δημήτρης Μαρκούδης, Νίκος Χατζηαντωνίου, Νίκος Νυφούδης, Οδυσσέας Μάιτα και Βασίλης Τσιούγκος.

Δήμος Θερμαϊκού

Στο δήμο Θερμαϊκού πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κουτούκας, αντιπρόεδρος η Ειρήνη Παπαμιχαήλ και γραμματέας ο Ευάγγελος Κουκουρίγκος. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Χρήστος Βογιατζής, Ιωάννης Βογιατζής, Ιωάννης Βασιλειάδης, Ευτυχία Ζαριφέ, Παναγιώτης Τροκανάς, Ιωάννης Μαυρομάτης, Παρθένα Παπαδοπούλου και Νικόλαος Παράσχου. Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν: Ιωάννης Βογιατζής, Βασίλης Αθανασιάδης, Πάρις Πεντούσης, Ευαγγελία Φαρίνη, Ιωάννης Τσακμάκας, Ιωάννης Μαυρομάτης, Παρθένα Παπαδοπούλου και Απόστολος Οικονομίδης.

Δήμος Βόλβης

Στο δήμο Βόλβης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Νικόλαος Θωμά, αντιπρόεδρος ο Αστέριος Λαφαζάνης και γραμματέας ο Δημήτριος Βασιλάκης. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Γεώργιος Αθανασιάδης, Δημήτριος Βασιλάκης, Βασίλειος Ζωγράφος, Ευάγγελος Μπαλατσός, Αστέριος Λαφαζάνης και Δημήτριος Στοΐτσας. Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν: Γεώργιος Δεμερτζής, Κωνσταντίνος Ζαφειρίου, Γεώργιος Μπουρλής, Αστέριος Ουζούνης, Παναγιώτης Παπαγεράς και Βασιλική Πολυζωίδου.

Δήμος Λαγκαδά

Στο δήμο Λαγκαδά πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου παρέμεινε ο Ρούλης Ζαχαρέγκας, αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ανδρέας Καραγιάννης και γραμματέας ο Απόστολος Καλαϊτζίδης. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Γιώργος Τουμπουλής, Γιώργος, Κυρανού, Σταύρος Τερζάκης, Στέλιος Σισκούδης, Γιώργος Μήττας, Ηλίας Στοϊος, Γιώργος Καρακινάρης και Αστέριος Κομματάς. Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εξελέγησαν: Απόστολος Μισχόπουλος, Αθανάσιος Θεοδωρίδης, Φώτης Μάτης, Παντελής Αϊβατζίδης, Γιώργος Σεπιάδης, Μάρκος Δανάς, Γιώργος Κεμαλμάς και Αννα Σαρίκου.

Δήμος Δέλτα

Στο δήμο Δέλτα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Χρυσοβαλάντης Παπαγεωργίου, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Δήμου και γραμματέας ο Θόδωρος Γκλαβέρης. Στην οικονομική επιτροπή εξελέγησαν: Χρήστος Τσομπάνης, Αναστασία Τσιλιμίγκρα, Κοκώνα Σβήρκου, Σάκης Κυμκούδης, Θανάσης Παπάς, Ανέστης Πετρίδης, Σπύρος Σταματάκης και Κώστας Βουδούρης.

Δήμος Χαλκηδόνας

Στο δήμο Χαλκηδόνας θα επαναληφθούν οι διαδικασίες για την εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, αφού η πρώτη ψηφοφορία έφερε τον υποψήφιο της πλειοψηφίας ισόπαλο με τα… λευκά.

Πηγή: voria.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου