Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013



Επιστολή απάντηση των πρώην αντιδημάρχων στον Δήμαρχο


Την επιστολή έστειλαν στον διευθυντή της εφημερίδας       ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ  

Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου Δ.Σ στον Δήμο Χαλκηδόνας , πήρα την παρακάτω επιστολή , από τους τέσσερις απερχόμενους αντιδημάρχους .

Αγαπητέ , Κύριε Τσακίρη

Γνωρίζουμε σε εσάς και στους αναγνώστες  σας τα παρακάτω :Μετά το πέρας άκαρπης διαδικασίας  για την ανάδειξη προέδρου Δ.Σ την Κυριακή των Φώτων , ο Δήμαρχος  κ . Μπίκος , σε γενικές δηλώσεις του αλλά και σε εφημερίδες , φωτογράφιζε , τους τέσσερις αντιδημάρχους σαν την αιτία της καταψήφισης του.

Δεν περιορίστηκε όμως σ’ απλές διαπιστώσεις αλλά προχώρησε σε συκοφαντικά σχόλια και λασπολογίες οι οποίες  θίγουν την τιμή και την υπόληψη μας . Ούτε εκβιαστές υπήρξαμε ποτέ , ούτε τυχοδιώκτες , ούτε πλουτίσαμε από τις θέσεις που υπηρετήσαμε . Αντιθέτως εκτεθήκαμε από τις διοικητικές παλινωδίες που έλαβαν χώρα , όχι μόνο δεν ωφεληθήκαμε αλλά συνεισφέραμε ακόμη και από το οικογενειακό μας    εισόδημα.

Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας σας αναφέρουμε

Α) Το μήνυμα το στείλαμε έγκαιρα με την απουσία μας, την παραμονή της εκλογικής διαδικασίας. Σε καμία περίπτωση δε θα επιθυμούσαμε να κάνουμε εμείς την επιλογή του προσώπου για την προεδρία του ΔΣ γιατί εμείς δεν υποσχεθήκαμε τίποτα σε κανέναν ενώ αντιθέτως ο κ. Δήμαρχος υπόσχονταν αριστερά και δεξιά προεδρίες, αντιδημαρχίες, θέσεις και μισθούς. Άρα θα έπρεπε να ναι έτοιμος ν αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών του.

Β) Ουδείς τον εκβίασε και σε τίποτα. Ζητήσαμε όπως αυτός μήνες διαλαλούσε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Ο κος Βλαικούδης άλλωστε δήλωσε αρκετούς μήνες πριν ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη θητεία του, ως αντιδήμαρχος, και μάλιστα το γνωστοποίησε στο Σώμα του Δ.Σ.

Ομοίως ο κος Βλαδίμηρος Μωυσίδης έγκαιρα τον ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη θητεία του ως αντιδήμαρχος. (Εισέπραξε για αυτό χτυπήματα κάτω από τη μέση, που πραγματικά θίγουν την τιμή και αξιοπρέπεια του).

Ο κος Μανάκης σε συζήτηση που είχε μαζί του, του δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει ως αντιδήμαρχος αρκεί στην Δημοτική ενότητα της Χαλκήδονας να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα,             
( 2 αντιδημαρχίες και 1 προεδρία). 
Προεκλογική δέσμευση ίσης ανάπτυξης και δίκαιας κατανομής θεσμών όπως εφαρμόστηκε στην πρώτη διετία.

Ο κος Λαγογιάννης εισέπραττε υποσχέσεις μέχρι και τη τελευταία στιγμή ότι δεν θα μετακινηθεί από την αντιδημαρχία του, με την προϋπόθεση ότι θα δεχθεί να παραμείνει χωρίς μισθό, το οποίο και απεδέχθη. Προκύπτει λοιπόν από τα παραπάνω ότι όταν σπέρνεις θύελλες θερίζεις ανέμους.

 Τίποτα από αυτά που έπρεπε και όφειλε να πράξει ο κος Μπίκος δεν έγιναν απεναντίας ξεσκεπάστηκε η αλαζονεία του, ο αυταρχισμός του και ο ναρκισσισμός του.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε μετωπικά με οποιονδήποτε δεν είναι άξιος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα θετικά που να προκύψουν για το Δήμο μας.

ΥΓ. Άλλωστε μας μετέταξαν από Ναυτάκια στο Στρατό Ξηράς και μάλιστα με βαθμό ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ

Με εκτίμηση
Βλαικούδης -Λαγογιάννης -Μανάκης –Μωυσίδης

Πηγή : takalanta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου