Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013


Εκλογή υποψήφιου    για τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κ. Μακεδονίας από την Νέα Δημοκρατία

Στραπατσάρισμα του Αριστείδη Αραμπταζή     με 3 ψήφους
Άνετη επικράτηση του Μιχάλη Γεράνη με 25 ψήφους

     


Ο Μιχάλης Γεράνης υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για πρόεδρος στον ΦΟΔΣΑ στην θέση του Δημήτρη Γαλαμάτη.

Ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Μηνάς Σαμαντζίδης προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιος από τους δύο διεκδικητές που προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας,   θα είναι ο τελικός υποψήφιος κάλεσε σε ψηφοφορία τους εκλεγμένους με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας εκλέκτορες στον ΦΟΔΣΑ.

 Στην ψηφοφορία  που έγινε   μεταξύ των δύο υποψηφίων για την θέση του προέδρου στον ΦΟΔΣΑ η επικράτηση του πρώην Δημάρχου Χορτιάτη απέναντι στην υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Αγίου Αθανασίου ήταν συντριπτική.

Ο Μιχάλης Γεράνης έλαβε την υποστήριξη των 25 εκλεκτόρων και ο Αριστείδης Αραμπατζής μόνο   3 .

Τον Μιχάλη  Γεράνη  στήριξε σύμφωνα με πληροφορίες   ο Λάζαρος Κυρίζογλου και τον  Αριστείδη  Αραμπατζή  ο Θόδωρος Αθανάσαρος ο οποίος είναι και επικεφαλής της γραμματείας αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο πρώην δήμαρχος Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης γεννήθηκε το 1967 στο Ασβεστοχώρι όπου και κατοικεί. Το 2002 εκλέχθηκε δήμαρχος Χορτιάτη. Στις εκλογές του 2010 συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Ιγνάτιου Καϊτετζίδη για τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη με τον οποίο εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Αριστείδης Αραμπατζής γεννήθηκε το 1956 στη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στον Άγιο Αθανάσιο. Εκλέχθηκε δήμαρχος Αγίου Αθανασίου το 1998 και επανεκλέχθηκε το 2002 και το 2006. Πρόσφατα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την κεντρική πολιτική σκηνή.
Είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Χαλκηδόνος και στον ΦΟΔΣΑ βρέθηκε μετά την υποχρέωση σε παραίτηση (για προσωπικούς λόγους όπως ανέφερε) του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητος   του δήμου που ήταν εκπρόσωπος   στο ΦΟΔΣΑ,  Βλαδίμηρου Μωυσίδη και την εκλογή του Αριστείδη Αραμπατζή στην θέση του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου