Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τρίγωνα  ta kalanta  για ποιους και γιατί ?

Φίλοι μας από το blog  takalanta είναι κρίμα  που αντί να είσαστε αντικειμενικοί με τα όσα γίνονται στο δήμο Χαλκηδόνος εσείς τόσο γρήγορα ήρθατε να αποδείξετε ότι κλείνετε τόσο φανερά σε μία πλευρά και σε ένα μόνο πρόσωπο, τον Γιάννη Μπίκο .
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόσο απροκάλυπτα τον στηρίζετε και τον σιγοντάρετε είτε με παραπολιτικά που φανερά είναι  κατευθυνόμενα και δοσμένα από κάποιους ώστε να  τον στηρίζουν, είτε με να τον γλύφετε μέχρι εκεί που δεν παίρνει ,  ερχόμενοι να επιβεβαιώσετε αυτό που λέγαμε στην προηγούμενη ανάρτηση μας για τις συμμαχίες με στελέχη και με γλυφτες που έχει κάνει τελευταία ο Γιάννης  Μπίκος, χωρίς να ξέρουμε με ποιον τρόπο είναι η αλήθεια, ορμώμενος από μια παλαιοκομματική αντίληψη που και αυτός είναι οπαδός της.
Από την τελευταία μας ανάρτηση που είχαμε σχετικά με το τι γίνετε στον Δήμο Χαλκηδόνος το μόνο σημείο που βάλτε στο blog  σας είναι αυτό που αναφέρετε στον Δήμαρχο Παναγιώτη Δαϊκουδη και στον πρόεδρο του Δ.Σ. Κώστα Πλαγάκο κάνοντας κατά το κοινός λεγόμενο< γαργάρα >όλα όσα γράφαμε για τα έργα και της ημέρες στον δήμο του συν δήμαρχου Γιάννη Μπίκου.
Τουλάχιστον γράψτε όλα όσα εντελώς αδέσμευτα γράφουμε για όλους και για όσα συμβαίνουν στο δήμο και όχι  επιλεκτικά μόνο αυτά που  κρίνουν έργα και ημέρες  του Δημάρχου, ενώ ότι γράφετε και δεν είναι αρεστό  για τον συν δήμαρχο Γιάννη Μπίκο το θάβετε.
Αν νομίζετε με το να υμνείτε και να δοξάζετε σαν άλλον Καίσαρα τον Γιάννη Μπίκο του προσφέρετε υπηρεσία μάλλον είστε βαθιά νυχτωμένοι. Από την άλλη ο Γιάννης Μπίκος καλά θα κάνει να προσέχει όλους αυτούς,  τους κατά εποχή και κατά συμφέρον υμνητές του, γιατί να μην ξεχνά ότι ο πρώτος που κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη του Καίσαρα ήταν αυτός που ο Καίσαρας είχε δίπλα του παρακοιμώμενο , ήταν ο Βρούτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου