Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

                         
Καυτά και πιπεράτα για τον Δήμο Χαλκηδόνος 
από μέσα και από έξω…
Συμπληρώθηκαν 2,5 μήνες που ανέλαβαν οι νέοι στον νέο δήμο και άρχισαν τα μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη.
Ο Συν δήμαρχος Γιάννης Μπίκος άρχισε να σκάβει το λάκκο που θα ρίξει μέσα τον δήμαρχο Παναγιώτη Δαϊκουδη (Γιάννη πρόσεχε γιατί κάτι ξέρει ο λαός μας όταν λέει ότι αυτός που σκάβει τον λάκκο του άλλου στο τέλος πέφτει μέσα αυτός)
Πολλές συμμαχίες βλέπω ότι  κάνει ο συν δήμαρχος Γιάννης  Μπίκος με πολλά στελέχη,  άλλα και γλύφτες  και  προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη μέρα, όταν αυτός θα είναι ο Δήμαρχος , (Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη, πάντα μου άρεσε ο   Ιζνογκούντ ) και ο Παναγιώτης Δαϊκούδης δεν θα είναι παρά ένας  απλός πολίτης του Δήμου Χαλκηδόνος που σαν δήμαρχος  θα έχει φάει στη μάπα όλα τα στραβά του Καλλικράτη .  (600 μέρες ακόμα δήμαρχος Παναγιώτη Δαϊκούδη).
  Όμως Γιάννη Μπικο, καλές οι συμμαχίες με στελέχη και με γλυφτες για να σε δοξάζουν σαν άλλον Καίσαρα, αλλά πιο καλές είναι η συμμαχίες με τους πολίτες, και αυτή την συμμαχία δεν την βλέπω.  Πολύ απόμακρος είσαι  ρε παιδί μου από τον κόσμο της περιοχής μας, στον κόσμο σου εσύ !!!!, ίσως φταίει και το ότι δεν είσε μόνιμος κάτοικος σε κάποιο από τα χωριά του δήμου μας, αλλά μένεις στην Καλαμαριά, από την άλλη πλευρά της Θεσσαλονίκης και τα βλέπεις κάπως διαφορετικά όλα.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον συν δήμαρχο και κάποιους από τους δημοτικούς συμβούλους του  αν μπορούσε να τους πετάξει από το τρένο θα το είχε κάνει με μεγάλη χαρά,  και μάλιστα όχι από την πόρτα αλλά από το παράθυρο.
Τώρα οι σύμβουλοι από τον παλιό Δήμο Χαλκηδόνας, το τι θάψιμο ρίχνει ο ένας στον άλλον δεν λέγετε !!!!, ο αντιδήμαρχος Μανάκης είναι στο στόχαστρο του Βαϊνα και ο Νικόπουλος στο στόχαστρο του Μανάκη, για την ώρα την γλυτώνει ο Κορώνας.
Το τι γαλλικά άκουσε από τον συν δήμαρχο Γιάννη Μπίκο ο Δήμαρχος και ο ένας από τους δύο διευθυντές του δήμου, ο των Κουφαλίων, σχετικά με την απαίτηση του Διευθυντή να πάει ένας υπάλληλος από τον Άγιο Αθανάσιο στα Κουφάλια  δεν λέγονται και δεν περιγράφονται, χαμός πραγματικός !!! , μέχρι έξω ακουγότανε αυτά που έλεγε ο συν δήμαρχος  για Δήμαρχο και διευθυντή και το πώς τους στόλιζε, το ποιος είσαι εσύ ρε... που με παρακάμπτεις και δεν με ρωτάς αν θέλω να έρθει ο υπάλληλος στα Κουφάλια είναι τα πιο σεμνά από τα γαλλικά.
Άργησε ο δήμαρχος αλλά τώρα που το κατάλαβε είναι πια αργά, πάει δεξιά και αριστερά και παραπονείται ότι κακός άφησε την τεχνική υπηρεσία στον Άγιο Αθανάσιο και στον συν δήμαρχο Γιάννη  Μπικό, αργά ξύπνησες Δήμαρχε και είναι αργά για δάκρυα.
Από την άλλη οι υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών των πρώην δήμων Χαλκηδόνας και Κουφαλίων  δεν πάνε στον Άγιο Αθανάσιο που είναι η έδρα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και η έδρα του Γιάννη Μπίκου, κάνοντας λευκή απεργία πώς λοιπόν να λειτουργήσει  η τεχνική υπηρεσία ?  Χαμός.
Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 20-3-2011 στον Δήμο Χαλκηδόνος και ο Παναγιώτης Τσανής από την αντιπολίτευση έχει καυτές ερωτήσεις για τον Δήμαρχο, να δούμε τι θα απαντήσει ο Δήμαρχος και  φυσικά να ελπίζουμε ότι  ο Πρόεδρος του Δ.Σ .  Κώστας Πλαγάκος  επιτέλους έχει καταλάβει ότι είναι πρόεδρος του ΔΣ και βρίσκετε στη Γή και όχι στο Διάστημα.
Περισσότερα μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

                                                                                           Ο από μέσα  και ο από έξω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου