Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Πρόγνωση καιρού για Σαββατοκύριακο
Νεφώσεις και σποραδικές βροχές σε όλη τη χώρα
Νεφώσεις θα σημειωθούν στην Αττική το Σάββατο ενώ από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή με νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Νεφώσεις, βροχοπτώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή αναμένεται να βρέξει ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη το Σάββατο και την Κυριακή. Στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν καταιγίδες ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν τη νύχτα στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές αλλά και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου ενώ την Κυριακή ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση.
Σε Ηπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησο και νησιά του Ιονίου, θα σημειωθούν νεφώσεις. Το Σάββατο θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές αλλά από το απόγευμα αναμένεται βελτίωση. Η ορατότητα τις πρωινές αλλά και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Νεφώσεις και σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν την Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Tο Σάββατο και την Κυριακή σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός στην Κρήτη και στις Κυκλάδες. Το Σάββατο θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια και μόνο από το απόγευμα θα σημειωθούν κάποιες νεφώσεις. Την Κυριακή ενδέχεται να βρέξει κατά τόπους στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις το Σάββατο και την Κυριακή, οι οποίες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου