Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Καταπέλτης ο δήμαρχος Δέλτα για Μπουτάρη:
 Ας αφήσει τα πισωγυρίσματα για τη ΔΕΘ!
 
«Εμείς δουλεύουμε ήδη για τις υποδομές του νέου χώρου όπου θα μετεγκατασταθεί ο εθνικός εκθεσιακός μας φορέας» δηλώνει ο Δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας, απαντώντας σε συναδέλφους του οι οποίοι « μια μέρα ξύπνησαν με το δικό τους όραμα, αγνοώντας μεταξύ άλλων ότι:
-έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής συμβούλων
-η δυτική Θεσσαλονίκη δικαιούται εκτός από προβλήματα, την ευκαιρία ανάπτυξης
-τη μεγάλη προσβασιμότητα σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας μέσω ΟΣΕ, Λιμανιού, ΠΑΘΕ, Εγνατία οδό.
- ο επιχειρηματικός κόσμος υποστήριξε την πρόταση που ήδη υλοποιείται από το Δήμο Δέλτα
-τη σύμφωνη γνώμη όλων των Δημάρχων της δυτικής Θεσσαλονίκης
-τις πρόσφατες δηλώσεις-δεσμεύσεις πρωτοκλασάτων υπουργών και της σημερινής κυβέρνησης.
Ο Δήμαρχος Νίκος Γιουτίκας, εδώ και μέρες, επικοινώνησε με εκπροσώπους των κομμάτων και τους ζήτησε να παρεμβουν με ερωτήσεις στη Βουλή, όπως κι έγινε. « Δημοτικές ομάδες εργασίας, έχουν πιάσει ήδη δουλειά στο χώρο της μετεγκατάστασης – θυμίζουμε ότι είναι δημόσιος και χωρίς προβλήματα στο ιδιοκτησιακό καθεστώς – και υλοποιούμε το project – ανάσα όχι μόνο για το Δήμο αλλά και για την κυριότερη είσοδο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας» 
Τέλος ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι «Τα μεγάλα έργα, θέλουν και μεγάλο και συνεπή προγραμματισμό. Όχι παλινωδίες και ανέφικτα οράματα αιρετών  που πηγαίνουν πίσω την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης! Ας σταματήσουν επιτέλους τα πισωγυρίσματα και μάλιστα με άλλοθι την αλλαγή σελίδας και με αποτέλεσμα αναγκαία έργα να βαλτώνουν,  είτε γιατί δεν ξεκινούν είτε γιατί δεν ολοκληρώνονται ποτέ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου