Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

 
Όλοι στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ .
Το SPNews στηρίζει την προσπάθεια των ακομμάτιστων Ελλήνων και συμμετέχει στη σημερινή ειρηνική συγκέντρωση για να εκφράσουμε την αγανάκτηση κατά της κρίσης. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα, ομάδες και ιδεολογίες.
Όπως αναφέρει η δήλωση στην διαδικτυακή πρόσκληση, οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι « Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα, σύλλογος ή κάτι άλλο. Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά. Το "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ" το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.
Η λέξη Αγανακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.
Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Άρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.
Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.
Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας, να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε.
Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.»
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΣΤΙΣ 18:00
Πηγή:www.spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου