Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Τα ίδια παντελάκη μου….τα ίδια παντελή μου  (Ελληνική παροιμία)
Το είχαμε επισημάνει σε παλαιότερη ανάρτηση μας όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να κάνει δύσκολη την ζωή των δημοτών .
Αναφερόμαστε στον δρόμο που συνδέει το Πρόχωμα με την έδρα του δήμου τα Κουφάλια. Ο κακός φωτισμός το βράδυ, εκεί που υπάρχουν κολόνες φωτισμού και στις οποίες έχουν καεί η λάμπες και που όμως  κανένας δεν φιλοτιμείτε να τις αλλάξει, ο φωτισμός στην νέα γέφυρα του Αξιού που δεν λειτουργεί καθόλου, και φυσικά το πρόβλημα με τον δρόμο στο σημείο που έχει χαλάσει από τις πλημύρες του χειμώνα και εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι και σήμερα.
Ίσως δεν το έχει συνειδητοποιήσει ούτε ο Δήμαρχος ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά ο δρόμος αυτός έγινε δρόμος που συνδέσει πλέον όχι μόνο τον Ακροπόταμο – Καστανά – Πρόχωμα με την έδρα του Δήμου, αλλά πλέον από αυτόν τον δρόμο περνούν και οι κάτοικοι του Ξηροχωρίου, της Νέας Μεσήμβριας του Βαθυλάκου και άλλων χωριών του Δήμου μας για την επικοινωνία με την έδρα του Δήμου.
Και μπορεί η προηγούμενη δημοτική αρχή του δήμου Κουφαλίων να είχε σε δεύτερη θέση τα προβλήματα που απασχολούσαν τα τρία χωρία του τότε δήμου Κουφαλίων όμως και η νέα δημοτική αρχή του νέου Δήμου Χαλκηδόνος  συνεχίζει το ίδιο έργο, δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον δεν είναι τα τρία χωριά που τα είχαν επιεικώς γραμμένα… αλλά αφορά πλέον  περισσότερα χωριά το έργο αυτό και πρέπει το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί τόσο ο δρόμος στο σημείο που έχει καταστραφεί, όσο και να αλλαχτούν όσες λάμπες είναι καμένες στις υπάρχουσες κολώνες φωτισμού,  και να ανάψουν επιτέλους και οι λάμπες πάνω στην γέφυρα.
Καλά τα πανηγύρια και οι χοροί όμως μια δημοτική αρχή δεν κρίνετε μόνο από αυτά αλλά κρίνετε και από το πόσο γρήγορα αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και φυσικά το πόσο γρήγορα ενεργεί ώστε να δώσει την κατάλληλη λύση σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου