Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δαϊκούδης  - Μπίκος …..
Ανίκανοι ?
Επικίνδυνοι ?
Εκδικητικοί ?

Τελικά εσείς οι αναγνώστες μας πρέπει να τους χαρακτηρίσετε τους δυο συν-δημάρχους του Δήμου μας, γιατί πώς αλλιώς  να εξηγήσουμε το ότι, από τα σχολεία του δήμου μας που πρόκειται να συγχωνευτούν ή να καταργηθούν  όλα είναι από χωριά που λίγο η πολύ δεν στηρίξαμε τόσο πολύ τον συνδυασμό τους στις τελευταίες εκλογές.
Πως αλλιώς μπορούμε να εξηγήσουμε ότι καταργείτε το Γυμνάσιο στην Γέφυρα και μεταφέρετε στον Βαθύλακο, καταργείτε το Γυμνάσιο στο Άδενδρο και μεταφέρετε στην Χαλκηδόνα, καταργείτο το ΕΠΑΛ στον Άγιο Αθανάσιο….,  με πιο σκεπτικό δηλαδή παραμένει το Γυμνάσιο στην Νέα Μεσημβρία και στο Πρόχωμα όταν έχουν τον ίδιο αριθμό μαθητών με τα Γυμνάσια που πάνε για κλείσιμο και αυτά παραμένουν ως έχει? Και φυσικά δεν είναι κακό που μένουν τα Γυμνάσια σε Βαθύλακο και Πρόχωμα όμως γιατί να κλείσουν στα άλλα χωριά αυτό είναι το πρόβλημα ?


Μην προσπαθήσουν δύο συν-δήμαρχοι να κρυφτούν κάτω από κανένα φουστάνι καμιάς υπουργού γιατί αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι και για όλα αυτά που θα γίνουν στα χωριά του Δήμου μας.
 Να δούμε τώρα και οι τοπικοί πρόεδροι των χωριών που θα καταργηθούν τα σχολεία τι δικαιολογίες και αυτοί θα βρουν να πούνε στους κατοίκους,  γιατί μαζί με τους συν-δημάρχους, τους υποσχέθηκαν αναβάθμιση των χωριών τους και λαγούς με πετραχήλια για να πάρουν τους ψήφους τους,  και με το καλημέρα γίνετε το ακριβώς αντίθετο υποβάθμιση των χωριών και ερήμωση.
Ελπίζουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή κάτι να γίνει και να αλλάξουν τα πράγματα από την πορεία που έχουν πάρει,  γιατί αν τελικά γίνουν αυτά που προβλέπετε τότε θα μας έχουν απέναντι τους πιο δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου