Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Που είναι η αντιπολίτευση στο δήμο   οεο !!!!!!!!!!

Τελικά τόσα γίνονται στο Δήμο αλλά η αντιπολίτευση  τόσο ο Α.  Αραμπατζή όσο και ο Μ. Μηντσιούδης κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ο μόνος που σώζει κάπως  την κατάσταση είναι ο Σάββας Μωϋσίδης  αλλά όπως λέει και ο λαός μας, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Καλά θα κάνει ο Α. Αραμπατζής  να το πάρει απόφαση ότι είναι στην αντιπολίτευση και να λειτουργήσει σωστά  στον νέο του ρόλο,  που είναι να ελέγχει και όχι να αφήνει ανεξέλεγκτα να λειτουργεί η διοίκηση του δήμου,  και φυσικά  να μην δείχνει το πόσο βαριέται που είναι στα Δημοτικά Συμβούλια και ότι  απλός παρίσταται.
Ο Μ. Μηντσιούδης ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πως δεν είναι αυτός Δήμαρχος και είναι στο κόσμο του,  ούτε και αυτός λειτουργεί σωστά και όταν οι συνεδριάσεις είναι  Παρασκευή κοιτάζει στις  9 να έχει φύγει γιατί  πρέπει να ετοιμαστεί για το παζάρι στο Πολύκαστρο.
Έτσι όμως κύριοι της αντιπολίτευσης δεν γίνετε δουλειά, ο κόσμος περιμένει από εσάς να κινηθείτε πιο γρήγορα και να τονίζετε όλα αυτά που δεν κάνει σωστά η διοίκηση του Δήμου,  να μην περιμένετε από τα blog  ή από τους απλούς πολίτες να κάνουν όλα αυτά που είναι δική σας δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου