Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Δήμαρχε Παναγιώτη Δαϊκούδη
Περιμένουμε από εσένα μια ξεκάθαρη απάντηση

Τις τελευταίες  μέρες  γίναμε δέκτες παραπόνων για αυτά που γίνονται σχετικά με τους υπαλλήλους των πρώην  Δήμων Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας.
Τα παράπονα έχουν να κάνουν με την μετακίνηση των υπαλλήλων των πρώην Δήμων στην Έδρα του νέου Δήμου Χαλκηδόνας στα Κουφάλια.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Χαλκηδόνας κ. ΜΑΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞ.,  απαίτησε από τον Δήμαρχο και ο από ότι φαίνετε ο Δήμαρχος το δέχτηκε και να μην μετακινηθούν στην έδρα του  Δήμου υπάλληλοι του πρώην Δήμου Χαλκηδόνας, έτσι μόνο 1-2 υπάλληλοι έχουν φύγει από το παλιό Δημαρχείο στην Χαλκηδόνα, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους πρώην υπαλλήλους του πρώην Δήμου Αγίου Αθανασίου, εκεί έπεσε μαχαίρι και τουλάχιστον οι μισοί από τους υπαλλήλους του πρώην Δήμου μεταφέρθηκαν στην έδρα του νέου Δήμου.
Ρωτάμε και  περιμένουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από τον Δήμαρχο  με στοιχεία και ονομαστικά, ποιοι υπάλληλοι από  των πρώην δήμων πήγαν στην έδρα του Δήμου και ποιοι και με ποιο σκεπτικό παρέμειναν αυτοί που παρέμειναν στα πρώην Δημαρχεία. Γιατί δυο μέτρα και δύο σταθμά Δήμαρχε ? έτσι εννοείς την διαφάνεια και την αμεροληψία στις αποφάσεις που παίρνεις ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου