Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Στον Βαθύλακο :
Τη λήστεψαν μέσα στο σπίτι της
Αντιμέτωπη με δύο ληστές μέσα στο ίδιο της το σπίτι βρέθηκε στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης μία 66χρονη. Οπως έγινε γνωστό, η ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και η έντρομη γυναίκα έβλεπε τους κουκουλοφόρους να ανακατεύουν συρτάρια και ντουλάπια για να βρουν τα κοσμήματά της, τα οποία και αφαίρεσαν.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι από την πίσω πόρτα, η οποία ήταν ανασφάλιστη και επιτέθηκαν στην 66χρονη. Με την απειλή μαχαιριών την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν χρήματα και χρυσαφικά. Η γυναίκα, πανικόβλητη, τους είπε ότι δεν είχε χρήματα και τότε οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν σε συρτάρια και ντουλάπες προσπαθώντας να εντοπίσουν αντικείμενα αξίας. Τελικά, κάτω από τις απειλές των δραστών και με το μαχαίρι να απέχει ελάχιστα εκατοστά από το σώμα της, η 66χρονη τους υπέδειξε ένα σημείο όπου φυλούσε μία μικρή μπιζουτιέρα με κοσμήματα την οποία οι δράστες άρπαξαν και εξαφανίστηκαν.
Εκλεψαν φορτηγό
Στο μεταξύ, μία 50χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες έκλεψαν ένα φορτηγό με... λευκά είδη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα στις αστυνομικές αρχές, το φορτηγό, που ανήκει στο σύζυγό της, βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή βιοτεχνίας στην Ευκαρπία από όπου και το αφαίρεσαν. Στο φορτηγό, σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρχαν σεντόνια, κουβέρτες, καλύμματα και άλλα είδη αξίας άνω των 30.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου