Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κλείνει η Εφορία στον Άγιο Αθανάσιο ?

Σύμφωνα με πληροφορίες  η  Εφορία στο Άγιο Αθανάσιο  μέσα στο 2011 θα κλείσει, αυτό θα είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί για τον Δήμο και για τους κατοίκους στην περιοχή μας, γιατί τότε, όσοι εξυπηρετούνται από αυτή την εφορία θα χρειάζεται να πηγαίνουν σε εφορία στην Θεσσαλονίκη σπαταλώντας χρόνο και χρήμα.
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν καταλάβαμε με πιο σκεπτικό οι κάτοικοι των πρώην Δήμων Κουφαλίων και Χαλκηδόνας αντί να εξυπηρετούνται από την Εφορία στον Άγιο Αθανάσιο χρειάζεται να πηγαίνουν στην Εφορία στην Ιωνία και να ταλαιπωρούνται χωρίς φανερό λόγο.
Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή του  Δήμου Αγίου Αθανασίου,  είχε καταφέρει να παραμείνει η Εφορία στον Άγιο Αθανάσιο,  παρόλο που  πολλοί προσπάθησαν να την καταργήσουν η να την μεταφέρουν σε άλλο Δήμο, και όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει , αλλά μεταφέρθηκε και σε έναν νέο αρκετά λειτουργικό κτήριο και συνδέθηκε  και με το TAXIS.
Αυτά τα κατάφερε η προηγούμενη Δημοτική αρχή του Δήμου Αγίου Αθανασίου. Τώρα ???
Αν η νέα Δημοτική αρχή του νέου Δήμου Χαλκηδόνος δεν καταφέρει να την κρατήσει και να την αναβαθμίσει και άλλο και τελικά καταφέρουν να την κλείσουν,  τότε θα είμαστε όλοι μας άξιοι της μοίρας μας και φυσικά να μην νομίζουν οι δυο συν-δήμαρχοι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα γλυτώσουν από την κατακραυγή των πολιτών, γιατί προεκλογικά αυτό που λέγανε ήταν αναβάθμιση των χωριών και των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πολιτών και όχι η υποβάθμιση ή η κατάργηση των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες.
Ήδη ο Άγιος Αθανάσιος και τα γύρω χωριά έχουν καταλάβει πως εννοούσαν την αναβάθμιση των υπηρεσιών, όταν το ΚΕΠ που έγινε για την εξυπηρέτηση των πολιτών κλείνει πλέον στις  15:30μμ ενώ πρώτα λειτουργούσε ως της 8 το βράδυ, αυτό είχε σαν  αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν μιας και σχολάνε από τις εργασίες τους μετά τις 4 το απόγευμα και όταν πηγαίνουν στο ΚΕΠ το βρίσκουν κλειστό. Αν αυτό είναι που εννοούσαν προεκλογικά οι συν-δήμαρχοι,  αναβάθμιση και εξυπηρέτηση των Δημοτών   τι να πούμε εμείς ?  το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών του blog.
Για το τέλος αφήσαμε το πιο τρελό της όλης ιστορίας.
Ξέρετε σε ποια εφορία έχει βγάλει νέο ΑΦΜ ο νέος Δήμος Χαλκηδόνος?  όταν έχει μέσα στην επικράτεια του εφορία που λειτουργεί κανονικά , στον Άγιο Αθανάσιο…..
Δεν θα το πιστεύετε αλλά δεν πήρε ΑΦΜ από την εφορία που βρίσετε μέσα στα όρια του Δήμου και εξυπηρετεί τους Δημότες του,  αλλά από εφορία που βρίσκετε σε άλλο Δήμο από την εφορία στην Ιωνία.  Αυτό είναι ένα ακόμα τρελό της ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου