Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2.
Ο Παράσχος έσπασε το αρνητικό ρεκόρ του Ηρακλή που μετρούσε έντεκα μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη, ο «Γηραιός» επικράτησε 2-1 στις Σέρρες και μαζί με τους... προβολείς τις βύθισε στο σκοτάδι.
Στις 21 Μαρτίου του 2010 ο Ηρακλής πετύχαινε την τελευταία του εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Εργοτέλη, ωστόσο χρειάστηκαν έντεκα μήνες, αλλά και ο Γιώργος Παράσχος για να πανηγυρίσει ξανά. Ο Μακεδόνας τεχνικός στο ντεμπούτο του με τον «Γηραιό» βοήθησε στη νίκη με 2-1, ο Ηρακλής πήρε ανάσα, και ο Πανσερραϊκός την έχασε. Οι Σέρρες έμειναν για ένατο ματς χωρίς νίκη, παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας, και η μάχη με την σωτηρία δείχνει άνιση! Στα ευτράπελα της αναμέτρησης, το γεγονός πως οι προβολείς έσβησαν και χρειάστηκαν 35 λεπτά για να αρχίσει ξανά το ματς.
Χωρίς νίκη στα τελευταία οχτώ ματς ο Πανσερραϊκός, το ματς με τον Ηρακλή ήταν τελικός. Κάτι τέτοιο πάντως δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον «γηραιό» να ξεχνά πως η τελευταία του νίκη εκτός έδρας ήταν τον περασμένο Μάρτιο. Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο τους οι φιλοξενούμενοι , μπήκαν δυνατά και έκλεισαν τις Σέρρες στην περιοχή του. Με τον Μαχόπ σε κινητήριο μοχλό, τον Σολτάνι να προκαλεί ρήγματα, ο Ηρακλής προκαλούσε προβλήματα και στο 15' ήρθε το πάγωμα. ʼψογη αντεπίθεση, ο Αλγερινός έδωσε πάσα πάρε - βάλε στον Μαχόπ και από κοντά ο τελευταίος άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν αυτή που συνέχιζαν να πιέζουν, και ο Σολτάνι θα μπορούσε στο 27' να πετύχει δεύτερο τέρμα.
Όλα αυτά μέχρι το 32' αφού σε αυτό το σημείο οι προβολείς έσβησαν, τρίτη φορά στα τελευταία χρόνια και οι δυο ομάδες για 35 λεπτά οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια. Οι παίκτες πάντως γλίτωσαν την ταλαιπωρία της διακοπής, αν και το όλο σκηνικό λειτούργησε υπέρ του Ηρακλή. Μπήκε δυνατά και στο 39' ο Τριανταφύλλου με μια επιπόλαιη ενέργεια έστειλε τον Μάρα στην άσπρη βούλα, με τον Ρουμάνο να μην αστοχεί.
Ο Βούκοτιτς πέρασε Μπέλιτς στην επανάληψη, ο Πανσερραϊκός έγινε πιο επιθετικός, όμως ο Ηρακλής τα έχασε στο 55' Ο Λεοζίνιο πέτυχε το δεύτερο γκολ στα τελευταία δυο ματς και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να χάνουν ρυθμό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, όμως ο Παράσχος με τις κατάλληλες κινήσεις «έσφιξε» την άμυνα και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Οι Σέρρες αδυνατούσαν να βρουν χώρους και ο Ηρακλής πήρε
νίκη-οξυγόνο, αλλά και άφησε στο παρελθόν ένα άσχημο ρεκόρ!
Οι οπαδοί του Πανσερραϊκού εξοργισμένοι από τη νέα απώλεια, αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα, η οποία βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου