Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα από την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία του Δήμου.
Ακούει κάποιος υπεύθυνος η όλοι είστε ανεύθυνο-υπεύθυνοι ????????????
Εδώ και καρό είχαμε προειδοποιήσει την νέα Δημοτική αρχή  να προσέξουν να μην έχουμε προβλήματα με την έλλειψη πετρελαίου τα σχολεία του δήμου και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, και αυτό   γιατί ξέραμε ότι η επιχορηγήσεις για τα σχολεία από την κεντρική κυβέρνηση είχαν μειωθεί κατά 40-50%,  όμως μάλλον μιλούσαμε σε άτομα που δεν θέλουν να ακούσουν,  στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βροντά.  λέει ο λαός μας.
Τελικά δυστυχώς δικαιωθήκαμε,  αρκετά  σχολεία του δήμου έχουν πρόβλημα με την προμήθεια πετρελαίου και δεν έχουν θέρμανση οι αίθουσες διδασκαλίας.
Τόσο ο Δήμαρχος Παναγιώτης  Δαϊκούδης , τόσο και ο συν-δήμαρχος  Γιάννης Μπίκος και φυσικά και οι πρόεδροι των χωριών μας, με άλλα είχαν να ασχοληθούν και να τακτοποιηθούν .
Ακόμα και το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αντί να ασχοληθεί με τα καυτά προβλήματα των χωρίων μας,  που είναι βουνό,  για μια και παραπάνω ώρα ασχολήθηκε για το αν πρέπει να εκδώσει ψήφισμα για την απόλυση ενός πρώην συνδικαλιστή από μια ιδιωτική εταιρεία , τόσο καλά…..
Κύριοι είναι ντροπή σας που αφήσατε τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και τα παιδιά μας να μην μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τους.
Σπείρατε ανέμους θα θερίστε θύελλες, η  νέα γενιά δεν τιθασεύεται και αυτό θα το διαπιστώστε σύντομα όλοι αν δεν σοβαρευτείτε και να ασχοληθείτε μ ε τα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα του δήμου μας αφήνοντας κατά μέρος την μικροπολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου