Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

                           

                           

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΚΟΥΦΑΛΙΑ
DaiCOM  CUP 2011
   Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο DaiCOM CUP . Πρόκειται για ένα  OPEN  τουρνουά τένις  που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων  το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουνίου , με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορες πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας(Βέροια, Νάουσα, Αριδαία Θεσσαλονίκη κτλ).
    Άποψη των περισσότερων συμμετεχόντων ήταν ότι το  DaiCOM CUP σιγά σιγά θα  καθιερωθεί σαν ένα από τα καλύτερα OPEN τουρνουά της Κεντρικής Μακεδονίας.
    Σ’ αυτό βοηθάει σίγουρα η άρτια διοργάνωση αλλά και τα έπαθλα για τους νικητές που είναι προσφορά  του χορηγού του τουρνουά ,της εταιρείας
Αφοί Παναγιώτη Δαϊκούδη Ο.Ε.
     Τέλος ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων θα ήθελε να ευχαριστήσει το χορηγό του DaiCOM CUP εταιρεία: Αφοί Παναγιώτη Δαϊκούδη Ο.Ε.
 και να καλέσει και άλλους επιχειρηματίες της περιοχής μας να στηρίξουν τον Όμιλο προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους μέσω αυτού. Άλλωστε έχει γίνει πλέον συνείδηση ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων με τα συνεχή τουρνουά που διοργανώνει ( περιφερειακά , πανελλήνια και διεθνή) βελτιώνει την εικόνα της πόλης μας και βοηθάει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
. Οι νικητές ήταν κατά σειρά :
   Πρώτος νικητής          Τύπος  Σταύρος         ( Βέροια)
  Δεύτερος νικητής :       Παππάς Ιωάννης      (Κουφάλια)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου