Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκηδόνος ;
                                ή
Συνεδρίαση  Δ.Σ.   Δήμου Αγίου Αθανσίου
Συνεδρίαση Δ.Σ.   Δήμου  Κουφαλίων
Συνεδρίαση Δ.Σ.  Δήμου   Χαλκηδόνας
Προ ημερησίας διάταξης
Σήμερα είχαμε την συνεδρίαση των τριών πρώην Δήμων στην συσκευασία του ενός, φάνηκε σε όλη την έκταση ότι εξακολουθεί να λειτουργεί η κάθε δημοτική ενότητα χωριστά και δυστυχώς με αυτά που είδαμε μόνο αισιόδοξοι δεν είμαστε για το μέλλον του Δήμου.
Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα για τα χωριά  μας  πριν την υποχρεωτική συνένωση και την δημιουργία αυτού του δυσκίνητου νέου Δήμου που αντί να λύνει προβλήματα δημιουργεί περισσότερα.
Καταγγελία του Σάββα Μωϋσίδη ότι από την μέρα που ανατέθηκε σε ιδιώτες η διατήρηση του πρασίνου και η περιποίηση του, τα πράγματα έχουν γίνε χειρότερα στα χωριά τα οποία έχουν γεμίσει με χόρτα, και καταγγελία του κ. Βαϊνα ότι ο εργολάβος που ανέλαβε το πράσινο στην Χαλκηδόνα δεν έχει ούτε ένα μηχάνημα για την δουλεία που έχει αναλάβει να κάνει.
Κάποια δημοτική σύμβουλος ονόματι Οικονομίδου από τα Κουφάλια έδειξε το πόσο μικρόψυχη είναι για να μην την χαρακτηρίσουμε αλλιώς, αφού μόνο πανό δεν σήκωσε από την χαρά της που κλείνει η εφορία στον Άγιο Αθανάσιο και θα μεταφερθεί στην Ιωνία ,ίσως επειδή εργάζεται σαν υπάλληλος στην εφορία Ιωνίας, άξιος ο μισθό της πάντως.
Να χαίρεσαι την κουμπάρα σου Δήμαρχε
Οι σύμβουλοι από τον πρώην Δήμο Χαλκηδόνας έθεσαν το θέμα του κλεισίματος των Διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στην Χαλκηδόνα και το κλείσιμο – άνοιγμα  του ΚΕΠ που έχει πάρει δίμηνη παράταση, και η απάντηση του Δημάρχου ήταν έχουμε κάνει προσπάθειες και όλες τις ενέργειες για να μένει το ΙΚΑ στη Χαλκηδόνα και βρήκαμε και δικηγόρο  με 6.000 ευρώ συν 23% ΦΠΑ να κάνει προσφυγή κατά της απόφασης του διοικητή του ΙΚΑ όμως με αμφίβολα αποτελέσματα.
Πινακίδες στα Δημοτικά καταστήματα με το όνομα του νέου Δήμου έθεσε ο κ. Βαϊνας και έγινε ο χαμός από κάτοικο των Κουφαλίων, σιγά μην κατεβάσουμε την ταμπέλα που γράφει Δήμος Κουφαλίων , έτσι θα την αφήσουμε κανένας δεν θα τολμήσει να την κατεβάσει, ο Δήμαρχος είπε ότι έχουν παραγγελθεί η πινακίδες με το όνομα Δήμος Χαλκηδόνος (πράγμα για το οποίο αμφιβάλουμε) γιατί το πολιτικό κόστος για εκείνον μέσα στα Κουφάλια θα είναι μεγάλο και δύσκολο το βλέπουμε να αλλάζει η ταμπέλα τουλάχιστον όσο ακόμα είναι δήμαρχος ο κ. Δαϊκούδης.
Με τα κανονικά θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτηση.

1 σχόλιο: