Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική νεαρός που υπέστη ηλεκτροπληξία στο Καυταντζόγλειο στάδιο
Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου 18χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία στο χώρο του Καυτανζογλείου χτες ενώ αθλούνταν.
Ο νεαρός υπέστη ηλεκτροπληξία τη στιγμή που σκαρφάλωσε σε στύλο της ΔΕη για να πανηγυρίσει την πολύ καλή επίδοσή του σε εξετάσεις για την εισαγωγή του σε πανεπιστημιακή σχολή. Ο χώρος, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, έχει απομονωθεί από την αστυνομία προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια της ηλεκτροπληξίας. Η οικογένεια του 18χρονου θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου,
«Για καλή τύχη του νεαρού στο χώρο υπήρχε ομάδα εθελοντών που επενέβη αμέσως, έγινε απινίδωση, στη συνέχεια πήγε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο κατά τη χθεσινή εφημερία. Προς το παρόν νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία, έχει αποκατασταθεί ο ρυθμός της καρδιάς και η διούρηση είναι φυσιολογική, αλλά θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις στον εγκέφαλο για να μιλήσουμε για την κατάσταση της υγείας του», ανέφερε ο διοικητής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, Γιώργος Χριστιανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου