Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Χαλκηδόνας
Τον κόμβο Έδεσσας - Βέροιας, στο ύψος του 1ου Γυμνασίου Χαλκηδόνας, απέκλεισαν για μία ώρα δημότες της περιοχής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο από την 1η Ιουλίου των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στη Χαλκηδόνα και τη μεταφορά τους στα Κουφάλια.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Υγείας του δήμου Χαλκηδόνας, Μανώλης Λαγογιάννης το κλείσιμο των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ θα έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία των πολιτών.
Τελικά σιγά σιγά όλες οι υπηρεσίες που δεν θα καταργηθούν αλλά θα συγχωνευτούν θα μεταφερθούν στα Κουφάλια μιας και αυτό είναι μάλλον στα σχέδια της νέας Δημοτικής Αρχής, και δεν έχουμε καταλάβει γιατί δεν πρέπει να μεταφερθούν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Κουφαλίων στην Χαλκηδόνα μιας και η Χαλκηδόνα είναι στο κέντρο περίπου των 3 παλαιών συνενωμένων Δήμων και εξυπηρετεί καλύτερα τους δημότες αυτό,  και πρέπει να μεταφερθεί στα Κουφάλια που είναι αρκετά μακριά από τον κεντρικό δρόμο κα στην άκρη του νέου Δήμου.
Εδώ να σε δούμε Δήμαρχε και εσάς Δημοτικοί σύμβουλοι αν λειτουργείτε σωστά και αν θέλετε τον σωστό καταμερισμό των υπηρεσιών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ή θέλετε όλες τις υπηρεσίες στα Κουφάλια, εδώ πρέπει να κάνετε την παρέμβαση σας στην Διοίκηση του ΙΚΑ να παραμείνει το ΙΚΑ στην Χαλκηδόνα και να μεταφερθεί το ΙΚΑ Κουφαλίων στην Χαλκηδόνα και όχι το αντίστροφο.
Τελικά το φυλλάδιο που κυκλοφόρησε προεκλογικά και καταγγέλθηκε ως πλαστό αρχίζει μάλλον να φαίνετε ότι μόνο τέτοιο δεν ήταν, και για να σας φρεσκάρουμε την μνήμη το δημοσιεύουμε όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο www. stoshaker.blogspot.com και όπου καταγγέλθηκε από όλους ως πλαστό,  για να δούμε αν αυτά που έγραφε ποσό ψέματα ήταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου