Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

         
                              
         ΑΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
                      ΟΧΙ στο κλείσιμο του ΙΚΑ Χαλκηδόνας
Την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Χαλκηδόνα, καταγγέλλει η Αχτιδική Επιτροπή Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη ζωή χιλιάδων ασφαλισμένων της περιοχής.
«Η απόφαση της κυβέρνησης δεν παίρνει καθόλου υπόψη τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στους ασφαλισμένους, εντάσσεται στη λογική της περιστολής των όποιων κοινωνικών δαπανών έχουν απομείνει. Είναι μέρος της συνολικής επίθεσης που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση - ΕΕ και πλουτοκρατία στο εισόδημα, στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και έχει σαν αποτέλεσμα την εξαθλίωση και την ανέχεια για χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, μικροεπαγγελματίες και τις οικογένειές τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή της.
Καλεί τους ασφαλισμένους, όλους τους εργαζόμενους της περιοχής της Χαλκηδόνας, που πλήττονται από το απαράδεκτο αυτό μέτρο, να αντιδράσουν, να κινητοποιηθούν μαζικά και αγωνιστικά και να απαιτήσουν την ανάκλησή του, τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ.
Παράλληλα, τους καλεί να ενισχύσουν τους αγώνες που αναπτύσσονται, να ενταχθούν στο ταξικό μαζικό λαϊκό κίνημα, να παλέψουν ενάντια στο απάνθρωπο αυτό καπιταλιστικό σύστημα που αδιαφορεί για τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους. Να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκρότησης της μεγάλης λαϊκής συμμαχίας που θα αγωνιστεί και θα επιβάλλει τις αλλαγές που έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι και ο τόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου