Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Παραδημοτικό   κουίζ
Σε ποιον πρώην δήμαρχο άλλου  δήμου ο νύν Δήμαρχος Χαλκηδόνος  Παναγιώτης Δαϊκούδης σε ερώτηση του  πόσο καιρό θα είναι ακόμα Δήμαρχος και πότε θα παραδώσει την Δημαρχία στον Γιάννη Μπίκο,  μιας και είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει αυτή η συμφωνία μεταξύ τους,  ο Δήμαρχος  κ. Δαϊκούδης έγινε κόκκινος από τον θυμό του και το ξέκοψε στον συνομιλητή  του λέγοντας του  ορθά κοφτά ότι και για τα σχεδόν τέσσερα χρόνια στο Δήμο Χαλκηδόνος αυτός θα είναι Δήμαρχος και κανένας άλλος, και αυτοί που τα λένε αυτά  δεν ξέρουν τι λένε.
Κάτι μας λέει ότι τα όργανα ξεκίνησαν πολύ νωρίς μένει να δούμε πως σκέπτεται να αντιδράσει ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μπίκος όταν θα έρθει εκείνη  η ώρα που θα πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Δαϊκούδης  (που από τα λεγόμενα του και την αντίδραση του στην ερώτηση που του έκανε ο πρώην Δήμαρχος άλλου Δήμου δεν βλέπουμε να το κάνει πράξη), για να αναλάβει αυτός Δήμαρχος μιας και όλοι το ξέρουν ότι έχει υπάρξει τέτοια προεκλογική συμφωνία μεταξύ των δύο αντρών.
Σημείωση από Koyfales :
  Δήμαρχε, αν δεν ήταν μαζί σου ο Γιάννης Μπίκος νομίζεις ότι θα ήσουν στην θέση που είσαι σήμερα ;
 Μην ξεχνάς ότι αν συμπλήρωσες ψηφοδέλτιο σε όλο τον  Δήμο και είχες αυτό το αποτέλεσμα στις εκλογές το οφείλεις σε ποσοστό πάνω από 50% στον αγώνα και στις προσπάθειες του Γιάννη Μπίκου.
Παραφράζοντας το αρχαίο ρητό :
 Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δε αλήθεια.
   (Αντιφάνης, 405-335 π.Χ, Αρχαίος Κωμωδιογράφος)
Φίλος μεν ο Δήμαρχος  Παναγιώτης  Δαϊκούδης  αλλά φιλτάτη η αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου