Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Όταν σας τα λένε να τα ακούτε……
               
Όταν βάζεις την πλειοψηφία να ψηφήσει να παίρνεις μισθό πάνω από 2.000 ευρώ εσύ, και κοντά στα 1.000 ευρώ ο αντιπρόεδρος σου  στην Δημοτική επιχείρηση, επειδή θεωρείς ότι προσφέρεις το μέγιστο έργο και ότι  ασχολείσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με την λειτουργία της επιχείρησης γιατί έτσι λες εσύ, (έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, Πιραντέλο), όταν όλη η αντιπολίτευση στην συνεδρίαση του συγκεκριμένου δημοτικού συμβουλίου που ψήφισε τους μισθούς σας και ειδικά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσανης σας λέει με στοιχεία ότι αυτά που ψηφίζετε για μισθό σε πρόεδρο και αντιπρόεδρο σε κανένα άλλο δήμο δεν έχουν δοθεί γιατί ο νόμος λέει μέχρι τον μισθό του αντιδημάρχου, και όχι τον μισθό του αντιδημάρχου, και εσείς φωνάζετε και λέτε ότι λέει ψέματα και ότι κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, λέγοντας μάλιστα  ότι αυτά που εσείς ψηφίζετε είναι τα σωστά και αυτά επιβάλει ο νόμος, λογικό μας φαίνετε όταν τελικά οι μισθοί που ψηφίσατε δεν περνάνε από  ελεγκτικό συμβούλιο να στερηθούμε τις υπηρεσίες σας από την θέση του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. για την ανάπτυξη του δήμου μας κ. Κωνσταντίνε Χούλια, αφού υποβάλλατε την παραίτηση σας  από την θέση του προέδρου, μιας και τα 800 ευρώ που ενέκρινε το ελεγκτικό για μισθό σας, είναι λίγα για εσάς.

5 σχόλια:

  1. βρε παιδιά δεν είναι πρόεδρος ΔΕΥΑΧΑ. Είναι πρόεδρος ΝΠΔΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΑΧ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ... Να αλλάξετε κανένα φανελάκι εσείς στη ΔΕΥΑΧ ...
    Δε μας λες ρε "Ανώνυμε" (γνωστέ και μη εξαιρετέε) Σαλτιμπάγκο της Πολιτικής ...
    Ποιο ακριβώς είναι το έργο που "Παράγεις" ???
    Και γιατί θα πρέπει να σε πληρώνουν μισθουλάκο για τις "Υπηρεσίες" που προσφέρεις στους πολίτες ???
    - Γι' αυτό σκίστηκες να εκλεγείς ???
    - Αυτά πρεσβεύει η ""Αριστερή"" σου καταβολή ???

    ΝΤΡΟΠΗ !!!



    Ααααα ... Και να μη ξεχάσω ....

    Για πες τι έργο παράγει η ΔΕΥΑΧ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΟΝΤΩΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΔΕΥΑΧ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι ο Χουλιας που είναι ο Χουλιας οεεεεεο, θυμάμαι μια απάντηση που έδωσε σε μια άλλη ανάρτηση από το blog που ήταν για το μισθό που ψηφήσατε να παίρνεις εσύ και ο αντιπρόεδρος, έψαξα και την βρήκα, δες τι απαντούσες με το ψευδώνυμο dhmotis στις 12 Ιουλίου 2011.
    < αν δεν έχετε ενημερωθεί, σας πληροφορώ ότι ο κύριος Χούλιας δεν είναι δήμαρχος για να κόβει μισθούς σε όλους τους προέδρους και αντιπροέδρους του Δήμου Χαλκηδόνος.η ντροπή του ποιά θα έπρεπε να είναι? που το διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ στο οποίο προΐσταται έλαβε μια καθ' ολα νόμιμη (όπως και σεις τουλάχιστον αναγνωρίζετε) απόφαση και είχε το θάρρος και την παρρησία να την υποστηρίξει? ή μήπως θα έπρεπε να ντρέπεται επειδή το ΝΠΔΔ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς τη λειτουργία του και σε άλλα ΝΠΔΔ όμμορων δήμων και τρέχει με ολυμπιακούς ρυθμούς τη στιγμή που ο Καλλικρατης τρέχει με ρυθμούς των special olympics? τελικά ποιός θα πρέπει να ντρέπεται?>

    Τώρα τα 800 σου είναι λίγα ; ποιος θα τρέξει με ολυμπιακούς ρυθμούς το ΝΠΔΔ, μάλλον έπρεπε να παίρνεις 2000 + ευρώ για να τρέχει .

    ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή