Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εδώ είμαστε……..
          
Φίλες και φίλοι του koyfaless.blogspot.com , από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του blog, αποδείξαμε με τις δημοσιεύσεις μας ότι δεν χαριστήκαμε σε κανένα πρώην ή εν ενεργεία πολιτικό ή δημοτικό στέλεχος και εντελώς αδέσμευτα καυτηριάσαμε όσα θεωρούσαμε ότι κακώς έκαναν, όσο και αν αυτό σε κάποιους δεν  άρεσε γιατί είχαν μάθει να υποτάσσονται στην εκάστοτε εξουσία όταν η εξουσία τους εξυπηρετούσε. Όπως όμως και σε πολλές περιπτώσεις επαινέσαμε πράξεις και έργα που έγινα προς το συμφέρον του συνόλου από κάποιους.
Όπως ξεκινήσαμε έτσι και συνεχίζουμε αδέσμευτοί και ανεξάρτητοι από πρόσωπα και φιλικές συμπάθειες,   όμως από εδώ και πέρα και με νέους συνεργάτες από όλα τα χωριά του δήμου που θα μας ενημερώνουν για ότι γίνετε σε όλο τον δήμο.
Κάποιοι είναι σίγουρο ότι από τις δημοσιεύσεις  μας που θα ακολουθήσουν θα χάσουν τον ύπνο τους,  γιατί σε πολλές από αυτές θα αναγνωρίζουν ,και όχι μόνο αυτοί , τον εαυτό τους γι αυτά που έκαναν ή κάνουν και δεν ήταν ή δεν είναι προς το συμφέρον του δήμου και των δημοτών , όμως να ξέρουν ότι είμαστε εδώ  για να αποδίδουμε όπως λένε :
« Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου