Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011


             
Είναι έτσι ;
Τελικά μας λένε ότι ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου κ. Κώστας Χούλιας μετά από αρκετές πιέσεις δεν επέμενε στην παραίτηση του από την θέση του προέδρου και παραμένει σε αυτή παρά την απόρριψη από το ελεγκτικό του μισθού των 2.000 ευρώ για τον πρόεδρο και των 800 ευρώ για τον αντιπρόεδρο που είχε ψηφίσει η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και την έγκριση μόνο των 800 ευρώ για μισθό προέδρου και 300 ευρώ αντιπροέδρου όπως προέβλεπε ο νόμος και τον οποίον μάλλον δεν τον γνώριζαν στο γραφείο του δημάρχου όταν ψήφιζαν τα 2.000 και τα 800 ευρώ.
Ερώτηση..
Δηλαδή τώρα το ΝΠΔΔ μετά το κόψιμο του μισθού του Προέδρου και του αντιπροέδρου δεν θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς τη λειτουργία του και σε άλλα ΝΠΔΔ όμορων δήμων και  δεν θα τρέχει με ολυμπιακούς ρυθμούς τη στιγμή που ο Καλλικράτης τρέχει με ρυθμούς των special olympics όπως ήταν η απάντηση σε σχόλιο που είχε δημοσιευτεί στο blog όταν η παράταξη της πλειοψηφίας ψήφιζε του μεγάλους  μισθούς;

Υ.Γ. :  Καλά που δεν πρόλαβαν να εισπράξουν κανέναν μισθό γιατί τώρα θα έπρεπε να επιστρέψουν πίσω τα παραπάνω ευρώ. (τυχεροί μέσα στην ατυχία τους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου