Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011


ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.....
  
Χωρίς την αίγλη του παρελθόντος.
Φαίνεται πως οι ισχυρές πιέσεις που ασκήθηκαν  από την κοινωνία του Αγίου στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κο Δελλή αλλά  και στον Αντιδήμαρχο κο Μπίκο, τους ανάγκασαν να διοργανώσουν ναι μεν   και φέτος την γιορτή νεολαίας Αγίου Αθανασίου, αλλά τόσο πρόχειρα και τόσο επιπόλαια δε, που αν εξαιρέσεις τις βραβεύσεις των επιτυχόντων και την τιμητική βράβευση του λυκειάρχη Αγίου Αθανασίου κου Παπαδημητρίου, μόνο απογοήτευση γέμισε τον κόσμο που παραβρέθηκε.
Ο θεσμός που ο πρώην κος Αραμπατζής είχε αναγάγει σε κορυφαία εκδήλωση του Αγίου βρέθηκε φέτος πολύ μακριά από την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος του και απογοήτευσε με την προχειρότητά  και την ανοργανωσιά που ήταν φανερή με την πρώτη ματιά.... ( από το  ¨μπαλωμένο¨ πανώ.... έλεος κύριοι).
 Όπως και ναχει δικαιολογημένος ο έκδηλος προβληματισμός για την υποβάθμιση γι΄ακόμη μια φορά του Αγίου Αθανασίου στις παρέες των Αγιωτών.
Λυπούμαστε αλλά μάλλον γίνονται για ακόμη μια φορά επίκαιροι για τον Άγιο Αθανάσιο οι στίχοι του λαϊκού άσματος που λένε:
¨....πως ήμουνα, πως έγινα και πως θα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου