Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γυναίκα - αράχνη άδειασε τον λογαριασμό πεθαμένου
 Γυναίκα-αράχνη αποσπούσε χρηματικά ποσά από τραπεζικό λογαριασμό ηλικιωμένου, ο οποίος πέθανε το 2003. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην 56χρονη αλλά και στην 39χρονη συνεργό της, η αφαίμαξη του τραπεζικού λογαριασμού άρχισε το 2003, όταν ο ηλικιωμένος απεβίωσε.
Οπως διαπιστώθηκε, η 56χρονη εργαζόταν στο σπίτι του 84χρονου και όταν αυτός πέθανε, μαζί με τη συνεργό της απέσπασε χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του γέροντα χρησιμοποιώντας πλαστές εξουσιοδοτήσεις σε υποκαταστήματα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη!
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η 56χρονη φρόντιζε τον ηλικιωμένο τους τελευταίους μήνες της ζωής του, παράλληλα με την άλλη της ενασχόληση, σε γραφείο διεκπεραίωσης αυτοκινητιστικών υποθέσεων, που διατηρούσε στη συμπρωτεύουσα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η απατεώνισσα από τον Δεκέμβριο του 2010 έως και τον Ιανουάριο του 2011 χρησιμοποιώντας πλαστές εξουσιοδοτήσεις, τις οποίες έπαιρνε από την 39χρονη συνεργό της, πραγματοποίησε έξι αναλήψεις ποσών, ύψους 85.000 ευρώ, από διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ αποπειράθηκε να «σηκώσει» άλλα 90.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του ηλικιωμένου.
Εις βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της πλαστογραφίας, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου