Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Είπαμε, πως στην ομιλία Σαμαρά στριμώχνονταν Αραμπατζής, Δαϊκούδης και Μπίκος για το ποιος θα βρεθεί ποιο κοντά στον Πρόεδρο.
 Αν εξαιρέσεις λοιπόν τον Αραμπατζή που τέλος πάντων και στη Νέα Δημοκρατία ανήκει και το ¨χρίσμα¨ είχε ως υποψήφιος Δήμαρχος, και απ΄ότι δηλώνει θα είναι και υποψήφιος Βουλευτής της, οι άλλοι δύο ¨πολιτικοί άντρες¨ ανερυθρίαστα το παίζουν κομματικοί τώρα που ο Σαμαράς έχει πάρει τα πάνω του.
Ξεχνάνε (αυτοί ναι, αλλά εμείς ΟΧΙ), πως ο μεν κος Δήμαρχος Δαϊκούδης Παναγιώτης ήταν αντάρτης υποψήφιος και οφείλει ουσιαστικά την εκλογή του στην επίσημη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στο β΄γύρο (αν θυμάμαι καλά μαζί με τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού σας πριν το β΄ γύρο, οι υποψήφιοι σας μοιράζανε και του υποψηφίου Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ κου Μπόλαρη...με λαστιχάκι  δεμένα ....αντάμα), και ο δε κος Αντιδήμαρχος πως μέχρι και λίγο καιρό πριν είχε απομακρυνθεί από τη Ν.Δ και είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της κας Μπακογιάννη και του κόμματός της αναλαμβάνοντας μάλιστα και ενεργό ρόλο στην οργάνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ν.Θεσσαλονίκης.
Προφανώς το να  κανονίζει  κάποιος τα πολιτικά του ιδεώδη ανάλογα με τα συμφέροντα του δεν είναι κάτι καινούργιο στη Ελλάδα, εκείνο που είναι καινούργιο και ενδεικτικό του πόσο έχει ξεπέσει το θέμα ¨πολιτικοί¨ αλλά φυσικά και της πολιτικής ποιότητας  των συγκεκριμένων ανδρών,  είναι η θρασύτητα και ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο συνεχίζουν να τρυπώνουν στα κομματικά στέκια της Ν.Δ., ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ στις εκλογές της ΚΕΔ στήριξαν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κο Δανιηλίδη εξοφλώντας ένα μέρος από τα γραμμάτια που είχαν υπογράψει προεκλογικά.
Έχει πλάκα στις εκλογές του Νοεμβρίου (που όπως φαίνεται θα έχουμε) να μοιράζουν και σταυρωμένα ψηφοδέλτια του κου Αραμπατζή....έχει να πέσει πολύ γέλιο...


2 σχόλια:

  1. αυτό το blog δεν το βλέπει κανείς; δεν βλέπω σχόλια. μόνοι σας τα γράφετε μόνοι σας τα διαβάζεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego ta diavazo file alla kai gnostoi ksero oti ta diavazoun, oso kai na min sou aresoun esena ayta pou grafoun polloi ta diavazoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή