Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Χαλκηδόνος
                Ες αύριον τα σπουδαία
                                   ***************
Επιστρέφει σήμερα το βράδυ από το  εξωτερικό ο δήμαρχος  Παναγιώτης Δαϊκούδης  μαζί με τον αντιδήμαρχο οικονομικών και σίγουρα θα έχει ενημερωθεί για όσα έχουν γίνει από την στιγμή που έστειλε την επιστολή στον Αντιδήμαρχο  Γιάννη Μπίκο ζητώντας του την παραίτηση.
Η δήλωση του αντιδημάρχου ότι δεν παραιτείτε έχει μικρή αξία γιατί  βάση του νόμου είναι στην ευχέρεια του Δημάρχου αφού αιτιολογήσει τον λόγο που ζητά την παραίτηση του να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα του.
Το παιχνίδι τώρα παίζετε στις συμμαχίες που έχει κάνει ο καθένας με τους συμβούλους της πλειοψηφίας, ο Γιάννης Μπίκος εκτός από τους συμβούλους της πλειοψηφίας που κάλεσε την Δευτέρα στον Άγιο Αθανάσιο,  προσπάθησε να προσεταιριστεί και συμβούλους της αντιπολίτευσης παίζοντας το χαρτί της εντοπιότητας,  και του ότι αυτός δεν είναι από τα Κουφάλια και πρέπει να βοηθήσουν αυτόν στην ρήξη τ0υ με τον Δήμαρχο, για να βοηθήσει τα χωριά τους, η αλήθεια είναι ότι πήρε σχεδόν από όλους ένα μεγάλο όχι και του είπαν με λίγα λόγια <όπως έστρωσες έτσι να κοιμηθείς>.
Από τους συμβούλους της πλειοψηφίας που από την πρώτη στιγμή που τους κάλεσε ο αντιδήμαρχος πήγαν μαζί του κάποιοι αφού το σκεφτήκαν καλά και ποιο ψύχραιμα άρχισαν σιγά σιγά να κρατάνε αποστάσεις τόσο από τον Γιάννη Μπίκο όσο και από το περιβάλλον του Παναγιώτη Δαϊκούδη,  άλλωστε κάποιοι είναι σε έμμισθες θέσεις και δεν τους συμφέρει κατά πως φαίνετε μια φανερή ρήξη με τον Δήμαρχο.
Με αυτά που γίνονται στην παράταξη της πλειοψηφίας  άρχισαν και οι έξω θεσμικοί παράγοντες του δήμου τα τραπέζια και τους καφέδες προσπαθώντας να πάρουν μέρος στο αύριο που ξημερώνει στον Δήμο και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τα πράγματα πάντα όμως από το παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο όπως θα ήταν το σωστό.
Και ερχόμαστε τώρα σε αυτό που είναι το βασικό ερώτημα όλων των δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος, και τώρα τι ; πως μπορεί να λειτουργήσει ο δήμος όταν οι σύμβουλοι  της πλειοψηφίας βρίσκονται  σε πόλεμο μεταξύ τους και ο ένας δεν μιλάει στον άλλον άσε που από την πρώτη στιγμή κάποιοι το παίζουν και στα δύο στρατόπεδα ενημερώνοντας  το τι ακριβώς γίνετε στο αντίπαλο στρατόπεδο και τους δύο Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο.

2 σχόλια:

  1. λέτε........"ο Γιάννης Μπίκος εκτός από τους συμβούλους της πλειοψηφίας που κάλεσε την Δευτέρα στον Άγιο Αθανάσιο, προσπάθησε να προσεταιριστεί και συμβούλους της αντιπολίτευσης παίζοντας το χαρτί της εντοπιότητας, και του ότι αυτός δεν είναι από τα Κουφάλια και πρέπει να βοηθήσουν αυτόν στην ρήξη τ0υ με τον Δήμαρχο, για να βοηθήσει τα χωριά τους, η αλήθεια είναι ότι πήρε σχεδόν από όλους ένα μεγάλο όχι και του είπαν με λίγα λόγια ."

    Ποιους κάλεσε , με ποιους συναντήθηκε ποιοι του είπαν "όπως έστρωσες να κοιμηθείς"?

    Από τους συμβούλους της πλειοψηφίας που από την πρώτη στιγμή που τους κάλεσε ο αντιδήμαρχος πήγαν μαζί του κάποιοι αφού το σκεφτήκαν καλά και ποιο ψύχραιμα άρχισαν σιγά σιγά να κρατάνε αποστάσεις τόσο από τον Γιάννη Μπίκο όσο και από το περιβάλλον του Παναγιώτη Δαϊκούδη, άλλωστε κάποιοι είναι σε έμμισθες θέσεις και δεν τους συμφέρει κατά πως φαίνετε μια φανερή ρήξη με τον Δήμαρχο.
    Με αυτά που γίνονται στην παράταξη της πλειοψηφίας άρχισαν και οι έξω θεσμικοί παράγοντες του δήμου τα τραπέζια και τους καφέδες προσπαθώντας να πάρουν μέρος στο αύριο που ξημερώνει στον Δήμο και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τα πράγματα πάντα όμως από το παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο όπως θα ήταν το σωστό.

    Ποιοι είναι αυτοί οι "έξω θεσμικοί"?

    Δώσε μας τα φώτα σου!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε εγω στα Κουφαλια προχθες είδα τον Νικοπουλο τον Χατζηδημητριου τον Τζικα τον Σαραφίδη και τον Οκλαλιωτη να τα λενε μια χαρα, αλωστεμια βολτα αργα στις καφετεριες στα μπαρακια και σε καποιες ταβερνες στα Κουφαλια η σε αλλα χωρια θα δεις πρώην δημοτικοι συμβουλοι και καπιοι πρώην δημαρχοι μαζι με καποιους δημοτικούς συμβούλους που ειναι τωρα, μαλον αυτο πρέπει να ενοει

    ΑπάντησηΔιαγραφή