Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Εδώ ο Κόσμος Καίγεται..
…….Και Οι ¨Πρίγκιπες¨…Χτενίζονται
                                              
Μέσα στη γενική κατάσταση ανεργίας, φτώχειας, μιζέριας και  αβεβαιότητας που βιώνουν σήμερα οι πολίτες και μέσα σε απόλυτα κυβερνητικό μπάχαλο που οδηγεί μαθηματικά την χώρα μας σε αδιέξοδο, οι άρχοντες του τόπου μας αποφάσισαν πως είναι ώρα να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές διεκδικώντας ο καθένας για τον εαυτό του το αλάθητο και ταυτόχρονα το ποθητό: ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
  Είναι πραγματικά λυπηρή και απόλυτα απαξιωτική  για τους ίδιους, αλλά και για όλους όσους έχουν εκλεγεί με την παράταξή τους, η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα ως δημοτική αρχή μετά από τις…… ατέλειωτες ανταλλαγές επιστολών, τις εκατέρωθεν εκτοξευόμενες κατηγορίες και τις  «παιδικές» διεκδικήσεις τους.
 Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι ανάγκες των πολιτών αποτελούσαν τόσο για τον Δήμαρχο κο Δαϊκούδη όσο και για τον Αντιδήμαρχο κο Μπίκο δευτερεύουσα προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή της ιδιότυπης συμφωνίας τους περί συνδημαρχίας.
  Κύριο μέλημα και στόχος αποδεικνύεται σήμερα πως ήταν η προσωπική τους επιβεβαίωση και ότι άλλο θα μπορούσε να εκληφθεί ως «όφελος» που θα έφερνε  η κατάκτηση του Δημαρχιακού θώκου.
  Πρέπει όμως κάποιος να τους ξυπνήσει από τον προσωπικό τους βαθύ ύπνο για να ξεφύγουν επιτέλους από τα όνειρα τους. Όνειρα που μπορεί γι΄αυτούς να είναι η απόλυτη επιβεβαίωση του εγώ τους, αλλά  για όλους εμάς τους πολίτες είναι ένας ακόμη εφιάλτης στην ήδη δύσκολη καθημερινότητά μας.
 Έχουν ύψιστη υποχρέωση απέναντί μας να σκεφτούν τις ευθύνες τους.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οι θέσεις που κατέχουν δεν είναι τιμητικές, δεν ζούμε στην Αγγλία, ούτε λόρδοι, ούτε Σερ, ούτε βαρώνοι και κυρίως ΟΥΤΕ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ είναι.
  Είναι  εντεταλμένοι του λαού για να διαχειριστούν τις τύχες του τόπου  για τα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ  ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ αλλά μας χρωστάνε χάρη γιατί με τη ψήφο μας βρίσκονται εκεί.
 Ας φροντίσουν λοιπόν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και να ασχοληθούν με  τα σοβαρότατα προβλήματα του τόπου και των πολιτών. Το ποιοι νομίζουν ότι είναι, ή το ποιες συμφωνίες έκαναν με τι όρους και τι ανταλλάγματα μεταξύ των,  ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Το ν΄αποδείξουν  ότι νοιάζονται για τους πολίτες, ότι καταλαβαίνουν τα προβλήματά τους, ότι  αγωνίζονται για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο του τόπου μας - και όχι των εαυτούλη τους – ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
  Ας προσέξουν λοιπόν καλά, ο κόσμος είναι ήδη αηδιασμένος με τις συμπεριφορές των πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής, και ψάχνει να ξεσπάσει… …και εσείς είστε η κοντινότερη  έκφραση  πολιτικής  εξουσίας……….σταματήστε να δείχνετε την ίδια ανόητη συμπεριφορά …… γιατί έχετε και συγκριτικό μειονέκτημα σε σχέση με τους Βουλευτές…..κυκλοφορείτε περισσότερο και δυστυχώς….                                                                        
Η ΜΕΒΓΑΛ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΠΛΑ…...
   
                                                               El mutante
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου