Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μικρά Δημοτικά

             
Εξελίξεις στο μέτωπο που έχει ανοίξει στην παράταξη της πλειοψηφίας από την Δευτέρα.
 Ο Δήμαρχος γυρίζοντας από το εξωτερικό βρήκε στο γραφείο του την επιστολή που συνέταξε ο Γιάννης Μπίκος και την οποία επιστολή ζήτησε να υπογράψουν οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στην συνάντηση που είχαν στον Άγιο  Αθανάσιο, την επιστολή αυτή από τους 16 παρόντες συμβούλους της πλειοψηφίας υπέγραψαν οι 14.
Στην επιστολή  ζητούν από τον δήμαρχο να καλέσει σε συνάντηση την δημοτική του ομάδα και να τους εξηγήσει τους λόγους που ζητά την παραίτηση του Γιάννη Μπίκου από την θέση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνει ο Δήμαρχος και πως θα αντιδράσει στην συγκεκριμένη επιστολή, αλλά είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να κάνει πίσω, από αυτά που λέει στην επιστολή που έστειλε σε όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού του  στην οποία και εξηγεί  γιατί ζήτησε την παραίτηση του Αντιδημάρχου, και αυτό γιατί τότε θα κινδυνεύει με γελιοποίηση.
Σε συναντήσεις με τους δημοτικούς συμβούλους που θεωρεί ότι τον στηρίζουν ο Γιάννης Μπίκος συζήτησε και ζήτησε να καταθέσουν όλοι μαζί  κείμενο ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική ομάδα του Δημάρχου, αυτός  το ζήτησε μιας σαν μονάδα το έκανε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από την ομάδα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, όμως άλλο τι έκανε αυτός, και άλλο τι θα κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που θεωρητικά τον στηρίζουν, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι στους οποίους  το πρότεινε αυτό δεν το δέχθηκαν και ήταν ελάχιστοι αυτοί που είπαν να το συζητήσουν και να μην βιαστούν να το αποφασίσουν.
Από ότι φαίνετε και το μαχαίρι και το καρπούζι είναι στα χέρια του δημάρχου και είναι στο χέρι του αυτή την κρίση να την κάνει μια νέα αρχή αρκεί να λειτουργήσει σαν Δήμαρχος του νέου Δήμου Χαλκηδόνος που έχει 17 χωριά, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, και μην λειτουργήσει όπως λειτουργεί μέχρι σήμερα σαν δήμαρχος Κουφαλίων γιατί τότε για ότι θα συμβεί στο νέο Δήμο το μεγαλύτερο φταίξιμο θα το έχει αυτός.

1 σχόλιο:

  1. Ο Γιάννης Μπίκος επάνω στον πανικό του κάνει σοβαρά λάθη τακτικής,με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να απομονωθεί και ζήτημα αν θα τον ακολουθήσουν 2-3 σύμβουλοι.Με τις ενέργειες που έκανε από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα,πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Προσωπικά πίστευα ότι ήταν πιο έξυπνος άνθρωπός,αλλά βλέπεται τα χρόνια περνάτε.
    Υπάρχουν πιο νέα άτομα,άφθαρτα να ασχοληθούν με τα κοινά. Φτάνει πια έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή