Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011


 
Μας πήρανε χαμπάρι…..
Εδώ και καιρό γράφουμε ότι από την αρχή της  θητείας της νέας δημοτικής αρχής του νέου δήμου Χαλκηδόνος αυτό που έκανε πιο καλά ο δήμαρχος πέρα από τα πανηγύρια  ήταν οι απευθείας αναθέσεις, αν κανείς ανατρέξει στους 8 μήνες που έχουν περάσει θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει εβδομάδα χωρίς μια απευθείας ανάθεση.
Επιτέλους στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η αντιπολίτευση αποφάσισε να το θέσει στα προ ημερησίας και να γίνε κάποια συζήτηση χωρίς όμως να καταλήξει πουθενά, ελπίζουμε όμως πως  τώρα που έγινε η συζήτηση τόσο έντονα,  να μπει κάποιο φρένο στον Δήμαρχο και στις απευθείας αναθέσεις που κάνει.
Δεν είναι δυνατόν αυτά για τα οποία κατηγορούσαν προεκλογικά μαζί  με τον συνδήμαρχο τους απερχόμενους Δημάρχους  Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας για απευθείας αναθέσεις και τα γνωστά 45 άρια να τους έχουν ξεπεράσει μέσα στο πρώτο οκτάμηνο και μπροστά τους οι πρώην να φαίνονται παρθένες.
Πρόταση του blog μας, μιας και ο Δήμος ψάχνει για το σήμα του νέου Δήμου,  η πρόταση μας προς τον δήμαρχο είναι να βάλει σαν σήμα του νέου  δήμου την... απευθείας ανάθεση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου