Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο πόλεμος άρχισε…
Γιάννης Μπίκος  : Δεν παραιτούμε….
...Αν μπορεί ας με πάψει

 
Από χθες το βράδυ είναι συνεχείς οι συσκέψεις  των στελεχών της παράταξης που είναι στην διοίκηση του Δήμου. Τα φώτα στο Δημαρχείο στα Κουφάλια (παρότι ο Δήμαρχος αφού έστειλε την επιστολή έφυγε για το εξωτερικό μαζί με τον αντιδήμαρχο οικονομικών) όσο και στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου  ήταν και είναι ανάμενα μέχρι αργά το βράδυ.
 Τόσο τα άτομα από τα Κουφάλια και κάποια άλλα χωριά που στήριξαν τον Παναγιώτη Δαϊκούδη , όσο και ο Γιάννης Μπίκος με τα άτομα από την περιοχή του και από την Χαλκηδόνα , είχαν και έχουν συναντήσεις  προσπαθώντας  ο  καθένας από την μεριά του να έχει μαζί του τα περισσότερα άτομα.
Ο  Αντιδήμαρχος έχει πετάξει το γάντι στον Δήμαρχο δηλώνοντας σε όλους ότι δεν πρόκειται να κάνει αυτό που του ζήτησε ο Δήμαρχος, δηλαδή να υποβάλει την παραίτηση του μέχρι την Πέμπτη, προσπαθεί να δει αν μπορεί να το πετύχει αυτό και να παραμείνει Αντιδήμαρχος χωρίς την θέληση του Δημάρχου παρότι  ο <  Καλλικράτης> δίνει την δυνατότητα στον Δήμαρχο να παύσει κάποιον από τους αντιδημάρχους που έχει ορίσει με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του.
Ο πόλεμος λοιπόν μεταξύ Δημάρχου και Αντιδημάρχου έχει ξεκινήσει για τα καλά και αναμένετε να κλιμακωθεί περισσότερο με την επιστροφή του Δημάρχου από το εξωτερικό.
Στον πόλεμο αυτόν δυστυχώς ο μόνος χαμένος θα είναι ο Δήμος και η Δημότες του γιατί είναι οι τελικοί αποδέκτες των αποτελεσμάτων αυτής της διαμάχης μεταξύ  Δημάρχου και Αντιδημάρχου, και των ψεμάτων που είπαν προεκλογικά όταν τους κατηγορούσαν για συμφωνία κάτω από το τραπέζι δυαρχίας και την οποία διέψευδαν και οι δύο κατηγορηματικά πράγμα που τώρα παραδέχονται δημόσια μέσα από τις επιστολές του Δημάρχου. (πολιτικό ήθος μηδέν 0 )

4 σχόλια:

  1. Να πάει ο Μπίκος στη Περιφέρεια να δικαιωθεί.Τον περιμένουν με ανοικτές αγκαλιές.Τελειωμένος πολιτικά ο Μπίκος,χωρίς πολιτικό χώρο,έκανε άνοιγμα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ (βλέπε στήριξη σε Δανιηλίδη)αλλά και από εκεί θα φάει "πόρτα".Φτάνει τόσα χρόνια με την "προσφορά του" στο νομό μας.Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι οικογένειά του είναι στο δημόσιο.Τους βόλεψε όλους! Ας πάει τώρα στο Ξηροχώρι να ηρεμήσει και να μας αφήσει ήσυχους.Υπάρχουν νεα παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στον Δήμο μας.
    Αι στο καλό !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την πρώτη ώρα έκανε αντιπολίτευση ο κ. Μπίκος τον Δήμαρχο,σκάβοντας του τον λάκκο.Παντού διαλαλούσε ότι έχει έτοιμο στρατό.Καλά σε πόλεμο θα πήγαινε με τον συνεργάτη του? Καλά τον έκανε και τον πέταξε,να γλιτώσουμε επιτέλους !!!

    Υστερόγραφο.Γιατί δεν γράφεται για την δανειστική βιβλιοθήκη που πέρασε στο Ξηροχώρι μέσω ενός προγράμματος στις 300.000 ευρώ παρακαλώ !!!!
    Αυτό δεν σαν ενδιαφέρει?
    Μήπως κάνετε επιλεκτική δημοσιογραφία?
    Καληνύχτα Μπίκο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το χρονοντουλαπο τις ιστοριας περιμενει τον γυρολογο της πολιτικής Γιάννη Μπίκο, Αντινομαρχης κολλητος του Ψωμιάδη μέχρι που οταν τον εβγαλε απο αντινομαρχη τοτε είδε οτι ο Ψωμιάδης είναι κακός, υποψηφιος βουλευτής της ΝΔ, οταν είδε οτι δεν τον περνει στην ΝΔ πηγε με την Ντορα στο κομμα που έκανε, μολις είδε οτι η Ντορα δεν τραβαει αρχισε παλι να το παιζει ΝΔ, στις δημοτικές εκκλογες το επεξε αδεσμευτος αυτος ο γυρολογος της πολιτικης και ηταν επομενο απο την στιγμη που είχε τον Δαϊκουδη μπροστα του να τον βαζει συνέχεια τρικλοποδιες, τωρα ο Δαϊκουδης οπως εστωσε θα κοιμηθει με τον Μπικο που εμπλεξε δεν θα εχει καλα ξεμπερδεματα εινα παλια που....να στην πολιτικη αυτος και ξέρει να σκάβει τον λακο στους αλλους αλλα που θα παει θα πεσει σε καποιον και αυτος μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.Όταν σκάβεις τον λάκκο άλλου,μπορεί να πέσεις ο ίδιος μέσα.Αυτό έπαθε ο "φίλος" μας (τελειωμένος πολιτικά Γιάννης Μπίκος). Το κακό είναι ότι σε όλη αυτή την ιστορία θα το πληρώσει ο δήμος μας.Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα θα ξεπεραστεί η κρίση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή