Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Χαλκηδόνος
Ο < πόλεμος >  άρχισε….
Δαϊκούδης  vs  Μπίκου
Ο πόλεμος μεταξύ Δημάρχου και Αντιδημάρχου έχει αρχίσει πλέον, σε συνέντευξη του Γιάννη Μπίκου στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο  EURO  στον δημοσιογράφο Μιχάλη Στρατάκη επιτέθηκε στον Δήμαρχο αφήνοντας πολλά υπονοούμενα εναντίον του.
Είπε ότι στην συνάντηση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας που έγινε στα  Κουφάλια η πλειοψηφία της δημοτικής ομάδας στάθηκε στο πλευρό του, και τόνισε χαρακτηριστικά ότι δύο από τους δημοτικούς συμβούλους τον συγκίνησαν γιατί αναφερόμενοι σε αυτόν βούρκωσαν για ότι του κάνει ο Δήμαρχος,  (σ.σ. θα θέλαμε να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι), και ότι από την συγκέντρωση έφυγαν όλοι με βεβαιότητα ότι κάπου θα τα βρουν  Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος σε μεταξύ τους συζήτηση , στην συζήτηση όμως που έκανα οι δύο τους, είπε ότι ο Δήμαρχος του ζήτησε να παραιτηθεί από Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου και να μετακομίσει στο Δημαρχείο στα Κουφάλια μιας και απόφαση του Δημάρχου είναι όλες οι υπηρεσίες να μεταφερθούν στα Κουφάλια.
Είπε ότι με την συμπεριφορά του αυτή ο δήμαρχος είναι σε αντίθεση με την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού και προέβλεψε και άλλες παραιτήσεις συμβούλων από επιτροπές του Δήμου εκτός από την μία ήδη παραίτηση του προέδρου της επιτροπής παιδείας του Δήμου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Αλεξανδράκη.
(σ.σ. στις άμισθες θέσεις του δήμου μπορεί να το κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, δεν βλέπουμε όμως να το κάνουν από τις έμμισθες θέσεις κάποιο από τους δημοτικούς συμβούλους που στηρίζουν θεωρητικά τον Γιάννη Μπίκο υπογράφοντας την επιστολή προς τον Δήμαρχο στην συγκέντρωση στον Άγιο  Αθανάσιο, π.χ.  Βλαδίμηρος Μωϋσιδης αντιδήμαρχος καθαριότητας, Κώστας Κορώνας  πρόεδρος ΑΕΥΑΧ, Αλέξανδρος Μανακης αντιδήμαρχος Δ.Ε Χαλκηδόνας και γεωργίας., την δόξα πολλοί μίσησαν το χρήμα ουδείς και είναι και δύσκολες οικονομικά οι εποχές).
Για να καταδείξει μάλιστα ότι αυτός είναι που οδήγησε τον συνδυασμό στην νίκη στις εκλογές ανέφερε ότι  και το όνομα του συνδυασμού είναι δική του έμπνευση και ότι μόνος του αυτός την πρώτη Κυριακή πήρε το 33% τον ψηφοδελτίων του συνδυασμού αφού συγκέντρωσε πάνω από 2.000 σταυρούς.
Παραδέχτηκε και αυτός την μεταξύ τους συμφωνία για 2 χρόνια ο ένας Δήμαρχος και 2 χρόνια ο άλλος, κατήγγελλε τον Δήμαρχο ότι αυτό που επιδιώκει με την απομάκρυνση του είναι να παραμείνει αυτός Δήμαρχος και για τα 4 χρόνια και ότι σκοπός του είναι να μεταφέρει τα πάντα στα Κουφάλια λέγοντας ότι αυτός είναι που αντέδρασε σε κάτι τέτοιο, άφησε υπονοούμενα ότι ο Δήμαρχος δεν τον θέλει για αντιδήμαρχο στην τεχνική υπηρεσία του δήμου γιατί το συνολικό ποσό που ο δήμος έχει να διαχειριστεί σε έργα των προηγούμενων Δήμων Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας αλλά και σε νέα έργα ξεπερνά τα 70.000.000 ευρώ και ότι το ποσό αυτό ο Δήμαρχος θέλει να το διαχειριστεί μόνος του και ανεξέλεγκτα , λέγοντας όμως παράλληλα ότι από εδώ και πέρα θα ελέγχει και το τελευταίο ευρώ που θα δίνετε από τον Δήμο και ότι δεν θα μπορεί να περάσει σχεδόν  τίποτα από το δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου