Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Χαλκηδόνος
Όταν αποδεικνύετε ότι οι ευκαιριακές συμμαχίες και φίλιες είναι τελικά……… λυκοφιλίες
Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι αυτή η παρα -φύση δυαρχία στο Δήμο Χαλκηδόνος αργά ή γρήγορα θα έφερνε προβλήματα, και τελικά δεν αργήσαμε να επιβεβαιωθούμε και μάλιστα πολύ γρηγορότερα είναι η αλήθεια απ’  ότι περιμέναμε.
Περιμέναμε τα προβλήματα να δημιουργηθούν του χρόνου τέτοια εποχή όταν θα έπρεπε ο νύν δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης να παραδώσει την Δημαρχία στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές Γιάννη Μπίκο μιας και αυτή ήταν η συμφωνία μεταξύ τους για την συνεργασία τους στις εκλογές που όλοι ήξεραν αλλά κανένας δεν παραδεχότανε.
Τελικά σήμερα πριν αναχωρήσει ο δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης για το εξωτερικό έστειλε επιστολή στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Αντιδήμαρχο της Δ.Ε.  Αγίου Αθανασίου και Δήμαρχο σε αναμονή Γιάννη Μπίκο ζητώντας του την παραίτηση του από την αντιδημαρχία και κατηγορώντας τον Γιάννη Μπίκο για υπονόμευση της Δημαρχίας του, υπόγειες διεργασίες εναντίον του και συκοφαντίες στο πρόσωπο του.
 Ποιος κατηγορούσε ποιόν ; αυτός που μόνο στα λόγια ήθελε ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου,  αλλά τελικός του στόχος ήταν να μαζέψει όλες τις υπηρεσίες Δημοτικές και Δημόσιες στα Κουφάλια.
Ποιος; αυτός που μόνο σαν Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνος δεν λειτούργησε από την πρώτη μέρα της Δημαρχίας του αλλά με κάθε τρόπο και μέσο έδειχνε καθημερινά ότι ήταν Δήμαρχος των Κουφαλίων.
Ποιος ; αυτός που στα Κουφάλια  τον έχουν βαφτίσει οι ίδιοι οι Κουφαλιώτες όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κουφαλίων σαν  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ και το οποίο όνομα  επάξια κέρδισε και στον νέο Δήμο Χαλκηδόνος σαν Δήμαρχος πλέον, μιας και από την μέρα που ανέλαβε ήταν ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ για τον νέο Δήμο.
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών λοιπόν στον δήμο Χαλκηδόνος μεταξύ Δημάρχου Αντιδημάρχου και συμβούλων της πλειοψηφούσας  παράταξης,  πριν την ώρα του.
Το πρόβλημα μας όμως  δεν είναι ούτε τι θα κάνει ο Δήμαρχος ούτε τι θα κάνει ο Αντιδήμαρχος όμως το πώς ο δήμος μας θα πάει μπροστά γιατί τα προβλήματα είναι πολλά ο Δήμος υπολειτουργεί, χρήματα δεν υπάρχουν στα ταμεία του Δήμου αλλά μόνο χρέη και έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο χειμώνα για όλους μας.

Νεωτέρα σε άλλες αναρτήσεις μας .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας δημοσιεύουμε τι ακριβώς προβλέπει ο Ν. 3852/2010, γνωστός ως Καλλικράτης για τους αντιδημάρχους.                           

              

                                  Άρθρο 59
                             Αντιδήμαρχοι

Παράγραφος 5

Η θητεία των αντιδημάρχων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δυόμισι ετών. Κατά την διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν την λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου




21 σχόλια:

  1. Οι πολιτικοί κ.Δαϊκούδη δεν συνομιλούν με ‘Κασσάνδρες’ και δεν χρησιμοποιούν επιστολές για να ζητήσουν την παραίτηση του 1ου σε ψήφους και συνυποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού τους. Αν λοιπόν ο κ.Μπίκος δεν παραιτείτε είναι γιατί εμείς που τον στηρίζουμε χρόνια τώρα δεν τον αφήνουμε να το κάνει γιατί τον θέλουμε να μας εκπροσωπεί και τον ψηφίσαμε για δύο χρόνια δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο κ.Μπίκος θέλει να είναι Αρχιπλοίαρχος ή όπως αλλιώς λέτε αυτό δεν αποτελεί κατηγορία αλλά είναι αυτό που συμφωνήσατε κ Αρχιπλοίαρχε. Μήπως θέλεις και τα άλλα δύο χρόνια κ.Αρχιπλοίαρχε; Ποιος δεν τηρεί την συμφωνία; Τι κάνει νιαου νιαου; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δημαρχακο..." πλακα μας κανεις τωρα ...; ενταξει το ακουσαμε κι αυτο... ο Μπικος εστησε ολο το συνδυασμο και εσυ ολο ρωταγες ποιος ειναι αυτος και στις ομιλιες σου τα γραφανε και τωρα μας το παιζεις και δημαρχος με καριερα! Α!ρε Μπικο! βγηκε δημαρχος στις πλατες σου και τωρα μας το παιζει και κατατρεγμενο το ασχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>;;;;
    Δε βρίσκω το λόγο να κάνει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος που είναι γνωστή η πολιτική του δράση εδώ και χρόνια. Αντιθέτως, η συνεργασία μαζί του στην Ανεξάρτητη Ισχυρή Ένωση έβγαλε από την πολιτική ανυπαρξία τον κ.Δαϊκούδη και ως ψηφοφόρος απογοητεύομαι καθώς περίμενα τουλάχιστον να σεβαστεί τη συμφωνία που είχαν, με βάση την οποία σχηματίσθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ.Μπίκος μοναδικό σκοπό έχει να αναρριχηθεί κρυμμένος πίσω απο τον κ. Δαϊκούδη;;;;
    Δε βρίσκω το λόγο να κάνει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος που είναι γνωστή η πολιτική του δράση εδώ και χρόνια. Αντιθέτως, η συνεργασία μαζί του στην Ανεξάρτητη Ισχυρή Ένωση έβγαλε από την πολιτική ανυπαρξία τον κ.Δαϊκούδη και ως ψηφοφόρος απογοητεύομαι καθώς περίμενα τουλάχιστον να σεβαστεί τη συμφωνία που είχαν, με βάση την οποία σχηματίσθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxa...einai gia gelia o typos!!!exei poly thrasos!!!!!!!!!!gia poso xazoys mas pernaei...dhladh emeis den kseroyme oti toso kairo to paizei dhmarxos stis plates toy Mpikoy k kanei san thn katina tis geitonias???????????thn paleyei??????????oriste poso kseutilizetai o anthrwpos ama kabalisei kalami.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ που γράφεις ότι ο Δήμαρχος είναι ο "κύριος τίποτε" ρε Ταμτάκο,να μας πεις εσύ ποιος είσαι.Μια ζωή με την εφημερίδα σου γλείφεις τους πάντες για το μεροκάματο.Μεροκαματιάρηδες σας πείραξε που σας έβγαλε από τα Κουφάλια από το Κ.Α.Π.Η που την βγάζατε στο τσάμπα! Τώρα μαθαίνω ότι πήγατε στον Αγροτικό συνεταιρισμό της Χαλκηδόνας και είστε για εισαγγελέα.Εσείς να μην μιλάτε ,μια ζωή μεροκαματιάρηδες παράνομοι θα είστε.
    Θα έχουμε και συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακολουθω εδω κ χρονια την πολιτικη πορεια του κ.Μπικου και εχω καταλαβει πως προκειται για εναν πολυ εντιμο ανθρωπο που ενδιαφερεται ιδιαιτερα για τον τοπο του και οχι για το προσωπικο του συμφερον!Αυτο βεβαια,εγινε φανερο κ απο την συνεργασια του με τον κ.Δαικουδη,καθως θα μπορουσε να δημιουργησει δικο του ψηφοδελτιο με υποψηφιο δημαρχο τον ιδιο-και κατα την ταπεινη μου αποψη, θα τα καταφερνε πολυ καλυτερα!!!αν πρεπει να μιλησω για τα πολιτικα σφαλματα του κ.Μπικου το πρωτο κ βασικοτερο που θα σκεφτω ειναι αυτη ακριβως η συνεργασια!Διοτι θα επρεπε να εχει σκεφτει την γνωστη κ επικαιρη φραση, οσοι αιωνες κ αν περασαν απο τοτε που διατυπωθηκε..."ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος" γιατι ο κ.Δαικουδης βγηκε απο την πολιτικη αφανεια αφου ο κ.Μπικος συνεργασθηκε μαζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μπίκος μόνος του δεν θα έκανε ψηφοδέλτιο ούτε στα μισά χωριά του δήμου.Είναι τελειωμένος πολιτικά και στεναχωριέται γιατί θα χάσει την "κουτάλα"φτάνει τόσα χρόνια,όχι άλλο Μπίκο.Ας πάει στο Ξηροχώρι να ξεκουραστεί.Έχει και αλλού πορτοκαλιές...λέει σοφά ο λαός.Όσο για την εντιμότητα επέτρεψε μου να αμφιβάλω.
    Δανειστική βιβλιοθήκη στο Ξηροχώρι αξίας 300.000 ευρώ!!!! Και εν μέσω κρίσης που ο κοσμάκης δεν έχει για τα απαραίτητα,Μάλλον απευθύνεται σε "Αφρικανούς" δυστυχώς όμως για αυτόν είμαστε στην Ευρώπη!!!! Το ευχαριστώ του στον Ψωμιάδη,που τον έκανε Αντινομάρχη,ήταν να τον πουλήσει.. Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμφωνω απολυτα μαζι σου τριτο ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. eidate eseis bibliothiki sto Xiroxori 300.000€!!! se poion ta poulate ayta? ekei eftase i koinwnia mas simera na fwnazoyn oi kleftes tous noikokuraious na fygoun gia na arxisei i megali masa!oso gia ton Psomiadi tora mas peisate mias kai einai gnostos gia tin timiotita tou... isa isa mono kai mono ayto einai arketo gia na me peisei oti einai katharos.an ithele na faei o Bikos tha etrwge me ton Psomiadi kai tin parea tou xwris na tou kaigetai karfi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Δήμαρχε,
    Οι υποστηρικτές της Ανεξάρτητης Ισχυρής Ένωσης διάβασαν την επιστολή του κ. Μπίκου και τις δικές σας.
    Θα θέλαμε να θέσουμε υπ’όψιν σας κάποιους προβληματισμούς σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε. Η επιστολή του κ.Μπίκου είναι μια πρόσκληση ουσιαστικά για συζήτηση μεταξύ των μελών της παράταξης ώστε να προκύψει καλύτερη συνεργασία. Σχετικά με αυτό δεν καταλαβαίνουμε γιατί σας ενόχλησε τόσο πολύ. Δεν πιστεύετε ότι θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο; Απάντηση γι’αυτό δεν έχετε δώσει σε κανένα σημείο παρά μόνο όπως καταλαβαίνουμε θεωρείται ότι όλα λειτουργούν ρολόι έκτος κι αν για εσάς είναι πιο σημαντική η παραίτηση του κ. Μπίκου από την καλή λειτουργία του Δήμου και με την επιστολή του σας δόθηκε η αφορμή για να εκφραστείτε για τον Συν-Δήμαρχο σας. Όμως κ. Δαϊκούδη κάποιος που θέλει να ασκεί πολιτική όσο μεγάλο κι αν είναι το έργο που προσφέρει πρέπει να δέχεται κριτική και τουλάχιστον να την εξετάζει. Ακόμη λοιπόν κι αν είναι όλα έτσι όπως τα λέτε, ακόμη κι αν ο κ.Μπίκος είναι αυτός που σας προσβάλει πράγμα που δεν συμβαίνει στην επιστολή του, πιστεύουμε ότι θα μπορούσατε να την αξιοποιήσετε και να κερδίσει ο Δήμος από μια τέτοια συνάντηση.
    Ο κ.Μπίκος δεν φαίνεται να αναιρεί την συμφωνία που κάνατε και σε καμία επιστολή του δεν σας ζητά να παραιτηθείτε από δήμαρχος πριν την ημερομηνία που έχετε συμφωνήσει. Κανείς δεν τον έχει ακούσει να κάνει τέτοια συζήτηση και καμία Κασσάνδρα δεν έχει κάτι τέτοιο να διηγηθεί. Εσείς του ζητάτε να παραιτηθεί από την θέση του και την επερχόμενη θέση του δημάρχου και αφορμή αυτών είναι ότι ζητάει καλύτερη συνεργασία και συνοχή. Σας υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές στηρίξαμε δύο δημάρχους και δύο εκλέξαμε, αυτό ήταν το αποτέλεσμα και η εντολή του λαού ήταν ξεκάθαρη. Πως μπορεί να κανείς να δικαιολογήσει την φράση σας εκεί που λέτε ότι του παραχωρήσατε την θέση που σας ζήτησε. Τι λέτε κ. Δαϊκούδη; Να σας ζητήσουμε κι εμείς μια θέση να μας παραχωρήσετε! Την θέση του ο κ.Μπίκος την κέρδισε από τον λαό και καλό θα ήταν να το θυμάστε ότι ο λαός που τον έβγαλε πρώτο σε σταυρούς προφανώς τον ήθελε να τον εκπροσωπεί και να έχει αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επίσης θα θέλαμε να σας τονίσουμε ιδιαίτερα ότι την πολιτική του εξόντωση κανείς ή την πολιτική του επιτυχία την καθορίζει με τις πράξεις του και το πολιτικό του έργο. Μόνο κάποιος που δεν έχει τέτοιο, φοβάται για την εξόντωση του. Εσείς όμως αφού είστε τόσο ευχαριστημένος από την έως τώρα πορεία σας γιατί ανησυχείτε τόσο, ώστε να φτάνετε στο σημείο να μιλάτε για την παραίτηση του κ. Μπίκου; Αν αυτά που λέτε εσείς για τον κ.Μπίκο δεν είναι προσβλητικά τότε τι είναι; Ποιος στοχεύει στην πολιτική εξόντωση ποιου; Όταν γράφατε τις επιστολές σας είχατε ξεχάσει την πολυετή πολιτική πορεία και το έργο του κ.Μπίκου που αποτέλεσμα τους ήταν η δυναμική στο πρόσωπο του που αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών και ωφέλησε όλο τον συνδυασμό. Βέβαια από ότι μας πληροφορήσατε είναι και οι Κασσάνδρες στη μέση, δεν τα λέτε εσείς αλλά εκείνες. Από ότι φαίνεται όμως από την επιβεβαίωση που τους γίνεται μέσα από την επιστολή σας τα οικειοποιείστε πλήρως. Ξεκάθαρα λοιπόν οι προεκλογικές Κασσάνδρες είναι καλές σας φίλες. Σας δίνουμε συγχαρητήρια βεβαίως που υπερασπιστήκατε τόσο τον κ.Μπίκο όπως λέτε αλλά να σας ενημερώσουμε ότι οι Κασσάνδρες είναι πολλές και επειδή μιλούν και για σας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στον κ.Μπίκο διπλά όμως, γιατί μάλλον θα σας υπερασπίστηκε κι εκείνος αλλά δεν αυτοδιαφημίστηκε στην επιστολή του γι’αυτό. Οι Κασσάνδρες δεν είναι χαζές κ. Δαϊκούδη, λένε ότι ήθελε ο κ.Μπίκος να αναρριχηθεί στο δημαρχιακό αξίωμα (αυτή ήταν η συμφωνία 2-2) αλλά λένε και για σας ότι κρυμμένος πίσω από τις Κασσάνδρες θέλετε το δημαρχιακό αξίωμα και για τα άλλα δύο χρόνια που ο λαός έδωσε στον κ.Μπίκο. Αν ο κ.Μπίκος θέλει να είναι Αρχιπλοίαρχος ή όπως αλλιώς λέτε αυτό δεν αποτελεί κατηγορία αλλά είναι αυτό που συμφωνήσατε κ Αρχιπλοίαρχε.
    Οι πολιτικοί κ.Δαϊκούδη δεν συνομιλούν με Κασσάνδρες και δεν χρησιμοποιούν επιστολές για να ζητήσουν την παραίτηση του 1ου σε ψήφους και συνυποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού τους. Αν λοιπόν ο κ.Μπίκος δεν παραιτείτε είναι γιατί εμείς που τον στηρίζουμε χρόνια τώρα δεν τον αφήνουμε να το κάνει γιατί τον θέλουμε να μας εκπροσωπεί και τον ψηφίσαμε για δύο χρόνια δήμαρχο.
    Αν αποφασίσετε να ανακαλέσετε τον κ.Μπίκο από το αξίωμα του αντιδημάρχου τότε να γνωρίζετε ότι ο λαός που δεν συγχωρεί την αλαζονεία και την αδικία θα σας ανακαλέσει κι εσάς από το αξίωμα του δημάρχου σύμφωνα με όσα ο νόμος ορίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πειτε ρε παιδια γιατι νομιζουν οτι μπορουν να δημιουργουν εντυπωσεις. σε ξερουμε Δαικουδη και το περιμεναμε...σε ξερουμε χρονια εμεις εδω στα Κουφαλια... επεσες με τα μουτρα στο φαι και δεν βλεπεις μπροστα σου ουτε στα 2 μετρα... εβγαλες μια επιστολη και εφυγες τυχαια... εκει που πηγες να μεινεις θα βρεις αρπαχτικα εκει να κανετε παρεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύμφωνα με τη γνώμη του κ δημάρχου Κουφαλίων στο δήμο του όλα λειτουργούν ρολόι. Το μόνο πρόβλημα είναι ο Αντιδήμαρχος κ.Μπίκος, γι'αυτο του ζητάει να παραιτηθεί. Όμως, υπάλληλος του δήμου εδώ και 2 μήνες δεν παρουσιάζεται στην υπηρεσία του. Κάθεται στην καφετέρια του χωριού του κατηγορώντας δύο αντιδημάρχους του δήμου Χαλκηδόνος. Παραπέμφθηκε από Αντιδήμαρχο για να τιμωρηθεί. Ο Δήμαρχος Κουφαλίων όμως, αντί τιμωρίας τον "αγκαλιάζει" πίνοντας μαζί του ρετσίνα. Έχει να μας πει κάτι ο Δήμαρχος Κουφαλίων για το συγκεκριμένο θέμα; Τελικά κ.Δήμαρχε ποιος προσβάλλει ποιον αναρωτιούνται οι δημότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Δημαρχος Κουφαλιων για θεματα που ειναι στην αρμοδιοτητα Αντιδημαρχων που αυτος διορισε δεν συζηταει μαζι τους, ουτε καν τους ρωτα.Συμβουλευεται ομως και ρωταει Αντιδημαρχους της προηγουμενης διοικησης. Αυτο τιμαει την συμφωνια σας Δημαρχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αρπαχτικα καλα το λες... τσουζει που δεν εχετε το Μπικο στο χερι,αν ηταν σαν και τους αλλους και εκλεβε δεν θα ζητουσες παραιτηση Δαικουδη. Το μονο που μπορει να βοηθησει στην περιπτωση σου δημαρχε ειναι η παρακατω συνταγη: 1.παρε καθρεφτη 2. κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη 3. ξανακοιτα τον καθρεφτη οποια φορα σου φταιει καποιος αλλος.
    4.Μοιρασε την συνταγη στις Κασσανδρες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα σε ολους τους συνδημοτες καταρχην

    Βλεπω εδω και καποιο διαστημα να εξελισεται αυτη η απαραδεκτη κατασταση στην οποια ο νυν Δημαρχος να μην θελει να εκτελεσει τα ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ , να στελνει επιστολες και να εχει μια αλλοπροσαλη σταση εναντιον του ατομου που βοηθησε εξαρχης να εκλεγουν και οι δυο τους. Φυσικα αναφερομαι στον κυριο Μπικο .

    Θα αναφερω μερικες λεξεις . ANENTIMOTHTA , ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ , ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ καθως και πολλες αλλες . Με αυτες συμπορευεται ο κυριος Δαϊκούδης μεχρι αυτη τη στιγμη . ΚΑΚΩΣ !!!

    Αυτο που εχει να κανει ο κυριος Μπικος ειναι να προσπαθησει με σθενος , κουραγιο και πεισμα να αποκτησει οχι κατι το οποιο δεν δικαιουται και με δολιο τροπο αλλα κατι στο οποιο δικαιωματικα εχει θεση .

    Ελπιζω κυριε Δαϊκούδη να αλλαξετε γνωμη και να φανειτε ανταξιος του τιτλου που σας δωθηκε αυτο το χρονικο διαστημα που περασε .

    Ο τοπος μας ταλανιζεται αυτο το χρονικο διαστημα απο πολλα βασανα και καταστασεις . Παρακαλω ως ενας ακομη πολιτης αυτης χωρας και δημοτης αυτου του δημου να σταματησει καθε πραξη που μας προσβαλει ΟΛΟΥΣ και που μας κανει αυτοπτες μαρτυρες περιπτωσεων με ποικιλια χαρακτηριστικων και ιδιοτητων .

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. emeis edw stin Xalkidona apo tin arxi den ton thelame, aytos poy egrapse oti o Mpikos den tha ekane syndyasmo den kserei ti tou ginete... i xalkidona psifise gia ton Mpiko.ante Daikoudi kane pos erxesai stin xalkidona na deis giaourti pou tha fas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω με σενα φιλε σε ολα που λες οτι ο κ.Δαικουδης συμπορευεται με τις λεξεις ανεντιμοτητα ανικανοτητα και αδιαφορια αλλα και αγνωμοσυνη... δυστυχως ο Δημος ειναι μεγαλος και τα προβληματα πολλα και ο κ.Δαικουδης βλεπει μονο τον κ.Μπικο ως εμποδιο μπροστα του και θελει παση θυσια να καρπωθει και τα αλλα 2 χρονια δημαρχιας. Νομος της ζωης που δεν πρεπει κανεις να ξεχναει ειναι οτι οσες μπανανοφλουδες κι αν ριξει κανεις για καποιον αλλο στο τελος τις παταει μονος του... θα πω κι εγω ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και ευχομαστε για το καλο του δημου να καταλαβει ο κ.Δαικουδης εστω και τωρα τα λαθη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρεπει ο κ.Μπικος να κλεισει τα αυτια του σε ολους αυτους που επιβουλευονται με δολιους τροπους την θεση που νομιμα και ο ιδιος ο λαος του χαρισε και να συνεχισει να μας εκπροσωπει. Θα ειμαστε διπλα του στον δικαιο αγωνα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή