Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η Διαμάχη
Δαϊκούδη – Μπίκου
Μετά την δημοσίευση της απόφασης του δημάρχου στην Διαύγεια,  για την παύση του αντιδημάρχου από την θέση του σαν αντιδημάρχου τεχνικών έργων και αντιδημάρχου της Τ.Ε Αγίου Αθανασίου, ο Γιάννης Μπίκος έκανε ένσταση στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας  Μακεδονίας – Θράκης  κ. Θύμο Σώκο (σ.σ. Διορισμένος από την Κυβέρνηση και όχι εκλεγμένος),  για την απόφαση του Δημάρχου και για τους λόγους που επικαλείται σε αυτή την απόφαση για να τον αποπέμψει από αντιδήμαρχο, (σ.σ. όντως οι λόγοι που αναφέρει ο δήμαρχος στην απόφαση του δεν είναι  λόγοι που μπορούν να δικαιολογήσουν την αποπομπή του αντιδημάρχου μιας και όλοι ξέρουμε ότι πραγματικός λόγος είναι ότι δεν θέλει να παραδώσει την Δημαρχία όπως είναι η προεκλογική τους συμφωνία).
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γενικός Γραμματέας να μην δεχτεί τους λόγους που δήμαρχος επικαλείται και να μην κάνει δεχτεί την αποπομπή του αντιδημάρχου. (σ.σ. άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Γενικός Γραμματέας είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και η ιδιαίτερα του Γιάννη Μπίκου στον Άγιο  Αθανάσιο ήταν η Μαρία Κωστοπούλου στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή).
Στο δημοτικό συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για τις 31/10/2011 θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και θα φανεί ποιοι από τους συμβούλους τιμούν τα παντελόνια που φοράνε μιας και άλλα λένε στον Δήμαρχο και άλλα στον πρώην Αντιδήμαρχο και πρώην εν αναμονή Δήμαρχο.
Ερχόμαστε τώρα στον Δήμαρχο, τώρα πρέπει να αποδείξει με έργα και όχι στα λόγια ότι είναι δήμαρχος του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνος και όχι Δήμαρχος Κουφαλίων όπως μέχρι τώρα έχει αποδείξει , και να μην προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες στα Κουφάλια γιατί ήδη όλα τα άλλα χωριά βράζουν και θα του είναι πολύ δύσκολο να κυκλοφορήσει σε άλλο χωριό πλην Κουφαλίων αν τολμήσει αυτό που κάποιοι το συμβουλεύουν δηλαδή να μεταφέρει τα πάντα στα Κουφάλια.
Πρέπει να είναι Δήμαρχος όλου του δήμου Χαλκηδόνος γιατί αν εξακολουθήσει τα δυο μέτρα και δυο σταθμά, δηλαδή ότι είναι για τα Κουφάλια γίνετε αμέσως και χωρις χρονοτριβή και τα άλλα χωριά αφημένα στην μοίρα τους, κάνουμε μια πρόβλεψη ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί να είναι  Δήμαρχος Χαλκηδόνος (σ.σ. άσχετο αν θα μπορεί να λειτουργήσει σαν Δήμαρχος !! ), αλλά το Δημαρχείο να είναι πλέον στην Χαλκηδόνα και όχι στα Κουφάλια, τότε να δούμε πως θα μπορέσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε όλους αυτούς από τα Κουφάλια που σήμερα τον χειροκροτούν.
Ρωτάμε ξανά τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας  Μακεδονίας  και Θράκης, τι άλλο περιμένει για να αντιδράσει στα πλαίσια του νόμου και των υποχρεώσεων του και να επιβάλει αυτά που προβλέπει ο νόμος και στον Παναγιώτη Δαϊκουδη και στον Γιάννη Μπίκο για την παραδοχή τους ότι προεκλογικά κάτω από το τραπέζι είχαν κάνει μυστική συμφωνία για 2 χρόνια ο ένας και 2 χρόνια ο άλλος για Δήμαρχος , γιατί πλέον δεν είναι φήμες αλλά και ο ένας και ο άλλος έχουν παραδεχτεί επίσημα αυτήν την έκνομη  συναλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου