Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τα Επάνω Κάτω........
Τελικά διαψευστήκαμε όλοι με όλα αυτά που βλέπαμε και ακούγαμε, σήμερα ο Δήμαρχος παραίτησε τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπίκο παρ’ ότι στην συνεδρίαση που είχε η ομάδα της πλειοψηφίας στο Δημαρχείο στα Κουφάλια και με την παρουσία του Αντιδημάρχου την Πέμπτη είχαν συμφωνήσει να δημιουργηθεί μια επιτροπή από συμβούλους και να εξετάσουν την όλη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με την ανταλλαγή επιστολών , σε αυτό συμφώνησαν όλοι και ο Δήμαρχος, και φάνηκε ότι το θέμα που είχε δημιουργηθεί πήγαινε για διευθέτηση.
Η αλήθεια είναι ότι με αυτό το πισωγύρισμα στραπατσαριζόταν το προφίλ του Δημάρχου και φαινότανε ότι αν τελικά έκανε πίσω από αυτά που έλεγε στην επιστολή του προς τον Γιάννη Μπίκο  θα ήταν ένας Δήμαρχος υπό κηδεμονία, όμως τελικά σήμερα επίσημα απάλλαξε από τα καθήκοντα του τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και έκανε πράξη αυτό που ζητούσε στην επιστολή που είχε στείλει στον αντιδήμαρχο φεύγοντας για το εξωτερικό.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος και πότε τα είπε;

" ............Μια αλήθεια που όλον αυτό τον καιρό προσπαθούν να σας κρύψουν με μασημένα μισόλογα.
 Σας την κρύβουν γιατί  αυτή η έμπνευση της δυαρχίας,
δηλαδή της διοίκησης  με δύο δημάρχους σε πολιτικό συνεταιρισμό, σε μια τετραετία,
δεν έχει προηγούμενο στη  σύγχρονη παγκόσμια πολιτική ιστορία.
 Εφευρέθηκε από τον κο Μπίκο με μοναδικό σκοπό να χρησιμοποιήσει και τον κο Δαϊκούδη αλλά και όλους εσάς για να γίνει Δήμαρχος.
Σε όλη τη Ελλάδα, σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους δεν υπάρχει συνδυασμός που να μοιράζει την καρέκλα του Δημάρχου σε δύο πρόσωπα.
 Και αυτό είναι το αυτονόητο.
Γιατί σε μια τέτοια σχέση εξουσίας καραδοκεί ο εσωτερικός πολιτικός  ανταγωνισμός που θέτει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών.........."


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Προεκλογική ομιλία Α.Αραμπατζή στα Κουφάλια πριν τον Β΄ γύρο των εκλογών.!!!

2 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΤΟΠΙΤΗ ΣΑΣ, ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΚΟΥΔΗ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ......ΚΙΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ Ο ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Ο ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ 8.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 18.000 ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή